SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Dama Serie | woonkamermeubels van Italiaans design

Dama serie | Italiaans vakmanschap

Moderne meubels in betonlook

Denk je aan Italië dan denk je aan passie, gezelligheid en stijl. Dit geldt ook zeker voor de Dama serie. De meubels uit deze serie zijn van onze Italiaanse meubelmerk Benvenuto Design. Die passie, de stijl en de gezelligheid zie je dan ook duidelijk terug in de ontwerpen van deze complete woonkamer meubels. De meubels zijn vervaardigd van kwalitatief geperst hout dat melamine afgewerkt is met ABS randen. Ga je voor Dama? Dan ga je voor stijl en kwaliteit!

Italiaans design met 3D panelen

Wat opvalt aan de Dama serie zijn de 3D panelen. Ieder model is verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn gebaseerd op hoogglans wit en antraciet  maar ook uitgebracht in mat antraciet en eiken. Niet zo’n fan van hoogglans? Geen probleem, de Dama serie is verkrijgbaar in mat oxid licht beton look, mat oxid donker beton look en een mat eiken look. Vooral de oxid kleur is heel bijzonder vanwege de gevlekte beton look. Dit zie je heel mooi terug in de dressoirs, wandkasten en opbergkasten. De serie bestaat verder uit schitterende vitrines, eettafels in verschillende formaten, prachtige wandmeubels en tv-meubels van klein naar groot. Ben je dus op zoek naar moderne meubels in mooie kleuren? Dan heeft de Dama serie genoeg keuze! 

Dama serie kopen bij Furnea

Keuzes zijn leuk maar niet altijd even makkelijk! Daarom proberen wij je een beetje te helpen. De Dama serie van het Italiaanse meubelmerk Benvenuto Design zijn gemakkelijk bij ons te bestellen. Per model kun je zien welke kleuren beschikbaar zijn. Twijfel je over de kleur? Dan liggen er in onze Furnea showroom een aantal kleurvoorbeelden voor je klaar. En, wist je al dat je bij Furnea kunt kiezen voor rentevrij gespreid betalen? Dan hoef je niet direct diep in de buidel te tasten.