Urbino Serie | Moderne design meubels

Urbino serie | Moderne design meubels

Italiaans vakmanschap

Denk je aan Italiaans dan denk je aan passie, gezelligheid en stijl. Dit geldt ook zeker voor de Urbino serie. De meubels uit deze serie zijn door Italiaanse ontwerpers vormgegeven en in Italië gemaakt. Die passie, de stijl en de gezelligheid zie je dan ook duidelijk terug in de ontwerpen van deze complete woonkamer. De serie Urbino is daarnaast een kwalitatieve serie. De meubels zijn afgewerkt met een speciale UV lak en een melamine coating. Ga je voor Urbino? Dan ga je voor stijl en kwaliteit!

Moderne meubels in hippe kleuren

Wat opvalt aan de Urbino serie zijn de vele kleurmogelijkheden. Ieder model is verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn gebaseerd op hoogglans wit, licht eiken, walnoot en oxid. Vooral de oxid kleur is heel bijzonder vanwege de gevlekte metaal look. Ben je dus op zoek naar moderne meubels in hippe kleuren? Dan heeft de Urbino serie genoeg keuze!

Urbino serie kopen bij Furnea

Keuzes zijn leuk maar niet altijd even makkelijk! Hoe meer keuzes je moet maken hoe meer je gaat twijfelen. Daarom proberen wij je een beetje te helpen. De Urbino serie van het Italiaanse meubelmerk Benvenuto Design zijn gemakkelijk bij ons te bestellen. Per model kun je zien welke kleuren beschikbaar zijn. Twijfel je over de kleur? Dan liggen er in onze Furnea showroom een aantal kleurvoorbeelden voor je klaar. En, wist je al dat je bij Furnea kunt kiezen voor rentevrij gespreid betalen? Dan hoef je niet direct diep in de buidel te tasten.