Color Box Serie | Tom Tailor Design

Tenzo Color Box serie: kleurrijke meubels voor een vrolijk interieur 

De Color Box serie toont je wat er mist in je woning: sfeer, speelsheid en uniciteit. Met deze meubels creëer je een droominterieur waar je geen genoeg van krijgt! 

Een trots uit de Tom Tailor Design collectie

De Color Box serie maakt deel uit van de Tom Tailor Design collectie. Dat wil dus zeggen dat je ze perfect met elkaar kan combineren. Het is aangeraden om dit te doen, want zo breng je nog meer sfeer in je woning!

Een waaier aan speelse tafels en kasten

Deze serie heeft tal van interessante meubels. Vooral voor diegenen die houden van sfeervolle blikvangers met een speels karakter! De meeste meubels uit de serie hebben namelijk mooie kleurschakeringen waar je nooit op uitgekeken raakt. Doordat je de keuze hebt uit heel wat verschillende kleuren, vind je ook altijd de beste meubelen voor jouw interieur! 

Er is bovendien keuze uit verschillende slaapkamer-, eetkamer-, en woonkamermeubelen. Zo zijn er dressoirs, tv-meubelen, eettafels, nachtkastjes en opbergkasten. Alles wat je nodig hebt voor een complete, sfeervolle woning vind je dus terug in de collectie! 

Stijlvolle kasten van uitstekende kwaliteit

Voor kwalitatieve meubelen is de Color Box serie een goede keuze. Deze eyecatchers zijn namelijk allen vervaardigd uit MDF-hout en melamine. Daarnaast hebben ze eikenhouten poten. Perfect, want zo zorgen ze voor een lange tijd voor meer sfeer! 

Color Box meubelen kopen bij Furnea

Meubelen kopen bij Furnea heeft tal van voordelen. Daarom zijn twijfels ook helemaal niet nodig. Zo kan je bij Furnea meubelen kopen op je eigen tempo. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om achteraf of rentevrij gespreid te betalen. Erg handig, want zo hoef jij je geen zorgen te maken over geld! 

Door je trendy meubelen te kopen bij Furnea geniet je bovendien van gratis bezorging. Daarnaast moet je ook niets extra betalen voor de retour. Je kan je meubelen 100 dagen uitproberen en probleemloos terugzenden als ze je niet helemaal aanstaan. Maar die kans is klein, want Furnea kiest enkel de meest stijlvolle en duurzame meubels uit!