SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Elvis Serie | Retro look meubels

(1 artikelen)

Elvis serie | Back to the fifties!

You Rock

Met deze super leuke Elvis serie waan je jezelf in no time in een American pub in de jaren ’50. De woon-meubels brengen je direct in de juiste sfeer. De afgeronde hoeken, de felle kleuren en de verchroomd metalen poten zorgen voor een retro look. De Elvis Serie van het merk Sky Style is trouwens heel goed te combineren met de Nova Serie van onze Zweedse fabrikant Tenzo. 

Zit je liever laag of hoog?

De Elvis serie bestaat uit verschillende tafels en stoelen, hoog en laag? Kan je niet kiezen dan neem je ze toch allebei. Creeer een gezellig hoek in de woonkamer met de Elvis bartafel en barstoel. De eettafel en eetkamerstoelen passen in vrijwel elke keuken dankzij de handige formaten. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Met wit ga je voor safe. De blauwe, rode en zwarte opties zijn wat speelser en stralen meer durf uit. Voor welke kleur kies jij? 

Elvis serie kopen bij Furnea

De Elvis meubels zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering en bezorgen je aankoop ook nog eens gratis bij je thuis. Bovendien kun je de meubels rentevrij gespreid betalen. Binnenkort kan jij dus de trotse eigenaar zijn van deze hippe retro meubels van Sky Style. Voor welke kleur kies jij? Bestel dus snel!