Jual Furnishings | Grijze curved in retro stijl

(15 artikelen)

Jual Furnishings | Grijze curved in retro stijl

Jual Furnishings is een Brits meubelmerk dat inmiddels tot de grootste meubelleveranciers van het Verenigd Koninkrijk behoort. Het merk maakt unieke meubels met een tijdloos design. Inspiratie vindt het bijvoorbeeld in trends van vroeger en dit wordt gecombineerd met een stijl die past bij nu. Deze populaire meubels hebben inmiddels ook Nederland bereikt. Je koopt van Jual Furnishings meubels voor het hele huis. Stem ze zelf op elkaar af of kies voor meubels uit een serie, zoals deze grijze curved serie.

Retro is terug!

Retro is weer helemaal terug van weggeweest en gegoten in een mooi modern jasje. Deze serie biedt meubels voor diverse ruimtes in huis. Let op de mooie ronde vormen die het geheel de retro touch geven. De meubels zijn gemaakt van massief hout en afgewerkt met fineer van hoge kwaliteit. Bij enkele van de meubels zijn aluminium handgrepen aangebracht of is er veiligheidsglas gecombineerd, zoals bijvoorbeeld bij het Helsinki bureau. De heldere uitstraling van de set maakt het tot het middelpunt van iedere ruimte.

Curved grijs serie kopen bij Furnea

Heb jij al je meubels gevonden binnen deze set? Dan plaats je je bestelling bij Furnea. Voor het juiste onderhoud raden we je aan om de bijpassende onderhoudsproducten mee te bestellen. Voor deze set is dat de Wood Decor Cleaner. Met de juiste onderhoudsproducten verleng je de levensduur van je set aanzienlijk. Je krijgt in ieder geval altijd 5 jaar garantie op je bestelling en 100 dagen recht op retour. Ook krijg je de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je achteraf betalen of gespreid betalen in drie rentevrije termijnen.