SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Bess Serie | Modern Scandinavisch Design

(9 artikelen)

Bess Serie | Modern Scandinavisch Design

Kijk eens goed, wat zie je?

Kijk eens goed naar onze Bess Serie. Wat zie je? Modern, Scandinavisch en een klassieke twist uit de jaren 50. Precies! De ontwerpers van de Bess Serie hebben zich laten inspireren door verschillende stijlen. Dit resulteert in een complete woonkamer met geheel eigen, authentiek karakter. De Bess Serie is echt gemaakt voor liefhebbers voor bijzondere meubels. Kan deze complete woonkamerserie jou verleiden?

Ontdek de materialen van deze serie

Bij woonkamer meubels in een Scandinavische stijl wil je natuurlijk hoge pootjes, hout en neutrale kleuren terugzien. De Bess Serie zal je op dit gebied zeker niet teleurstellen. De modellen hebben hoge pootjes en handgrepen gemaakt van massief eikenhouten. Verder zijn de Scandinavische meubels afgewerkt met een matte kleur. Ook qua kleuren stelt de Bess Serie zeker niet teleur. Je hebt namelijk de keuze uit wit, eiken, zwart en grijs. Welke is jouw favoriet?

Bess Serie kopen bij Furnea

De Bess Serie is het paradepaardje van het Zweedse meubelmerk Tenzo. Regelmatig worden er dan ook nieuwe modellen toegevoegd. De serie behoort daarom tot één van onze meest tijdloze en gewilde series. Wil jij de Bess Serie ook in huis hebben? Dat kan! Bij Furnea bestel je de woonkamer meubels eenvoudig en veilig online. Bovendien heb je bij ons 100 dagen bedenktijd. Wil je de nieuwe aankopen eerst rustig bekijken en aanvoelen. Neem je tijd! Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe meubels echt bij je passen.