SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Birka Serie | Subtiel & Uniek

(14 artikelen)

Birka Serie | Subtiel & Uniek

Jouw opbergoplossing

De meubels uit de Birka Serie vallen op vanwege het oogstrelende design en de praktische opbergruimte. Sterker nog: door het slimme ontwerp zijn de kasten uit deze complete woonkamer echte opberg talenten! Heb je behoefte aan een plek om je servies, accessoires en speelgoed op te bergen? Dan is de Birka Serie zeker aan te raden! Het TV-meubel uit deze serie heeft zelfs een kabelopening zodat je ook je kabels netjes kunt wegwerken. Met deze woonkamer meubels is een nette en opgeruimde woonkamer gegarandeerd!

Scandinavisch design met een klassiek tintje

Als je de meubels uit de Birka Serie ziet, komen er drie woorden in je op: tijdloos, klassiek en Scandinavisch. De woonkamer meubels zijn heel subtiel waardoor je een oase van rust in je kamer creëert. Ieder model is gemaakt van MDF-hout met een matte afwerking in de kleur wit of antraciet. De poten en details op de deuren/lades zijn gemaakt van massief eikenhout. De zachte en subtiele kleuren zijn lekker neutraal waardoor de Scandinavisch meubels goed te combineren zijn!

Birka Serie kopen bij Furnea

De Birka Serie is ontworpen in de designstudio van het meubelmerk Tenzo en vervaardigd in eigen fabrieken. Daarom durven wij jou een topkwaliteit te garanderen. Tenzo staat bekend om de hoogwaardige meubels, en daar staan wij volledig achter! De Birka Serie bestaat uit een kast, twee soorten dressoirs, een tv-meubel en een eettafel. Genoeg keuze om jouw woonkamer volledig in te richten! De meubels zijn los of als set gemakkelijk online te bestellen bij Furnea. We bieden zelfs rentevrij gespreid betalen aan, waardoor je de meubels uit de Birka Serie in termijnen kunt betalen.