Svea Groen Serie | Rust in je interieur

(10 artikelen)

Svea Groen Serie | Rust in je interieur

Rust, sfeer en opbergruimte

De Svea Serie is een fijne en duurzaam ontworpen serie woonkamer meubels. De Scandinavische look brengt rust in je woonkamer. Met deze serie tover je jouw woonkamer om tot een heerlijke ruimte waar je tot rust kunt komen en echt kunt ontspannen! De complete woonkamer heeft een harmonieus ontwerp met rechte lijnen en ronde poten/handgrepen. De kasten bieden je bovendien veel opbergruimte waardoor je al je spullen netjes kunt opbergen. Toe aan een nieuw interieur en ben je dol op de Scandinavische look? Kies dan voor de Svea Serie!

Scandinavische meubels uit Zweden

De woonkamer meubels uit de Svea zijn gemaakt van MDF-hout en netjes afgewerkt met een mat witte lak. De handgrepen en poten zijn gemaakt van massief eikenhout en zorgen voor die typische, Scandinavische look. Verder zijn de lades en deuren voorzien van een soft-close systeem waardoor ze langzaam, stil en zacht sluiten. Puur gebruiksgemak! En let ook eens op de details van deze Scandinavische meubels. De deuren en lades vallen in de mooi weg in de rand van het ontwerp. De randen en hoeken zijn ook iets gebogen waardoor de Svea Serie heel vriendelijk overkomt.

Svea Serie kopen bij Furnea

De Svea Serie bestaat uit kasten, dressoirs en eettafels. Allemaal in dezelfde look & feel. De kasten zijn voorzien van uitneembare planken zodat je zelf de indeling kunt bepalen. Daarnaast heeft deze serie van het meubelmerk Tenzo een uitschuifbare eettafel waardoor je al vrienden kunt uitnodigen voor een gezellig etentje. De Svea Serie is eenvoudig online te bestellen bij Furnea. Vul je gegevens in, kies voor een betaalmethode (bijvoorbeeld rentevrij gespreid betalen), en wij bezorgen de woonkamer meubel gratis en snel bij je thuis. Maak je keuze en bestel de Svea Serie nu zonder zorgen online bij Furnea!