Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Een uitschuifbare eettafel past in iedere eetkamer

1 - 24 van 56

1 - 24 van 56

Een van de meest veelzijdige eetkamer meubels is toch wel de uitschuifbare eettafel. Ingeschoven als je alleen of met een paar mensen bent, uitgeschoven als er extra eters aanschuiven. Dan is de uitschuifbare eetkamertafel op zijn best. Met ruimte tot wel acht zitplaatsen heeft de uitschuifbare eettafel plek voor jou, je gezin en veel gasten. Dus je kunt ontbijten, lunchen en dineren hoe en wanneer je maar wilt. Over flexibel gesproken.

Meer of minder zitplaatsen: het kan allemaal met een uitschuifbare eettafel

Goed je hebt de uitschuifbare eettafel van je keuze gevonden in onze uitgebreide collectie. Gefeliciteerd, want dat is nog best een hele opgave. We hebben namelijk een uitschuifbare eettafel rond in alle soorten en maten. Hout, wit, hoogglans, you name it. Onze gewiekste inkopers zorgen er natuurlijk wel voor dat je iets te kiezen hebt. Design voor een betaalbare prijs, dat is hun motto. En hoe wil je zitten aan je uitschuifbare eettafel? Op onze mooie eetkamerstoelen of pak je er liever een paar barkrukken bij? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een eetkamerset, dan passen al je meubels sowieso bij elkaar.

Een uitschuifbare eettafel is zo online gekocht bij Furnea.nl

Je hebt onze collectie uitgebreid doorgespit en daar is ie: jouw uitschuifbare eettafel goedkoop en wel. Dan is je bestelling al bijna rond. Een paar muisklikken later krijg je van ons namelijk al een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace. Op die manier kun je precies in de gaten houden waar jouw uitschuifbare eettafel zich bevindt. En doordat onze voorraden groot zijn is de levering meestal heel snel. En verzekerd. En ook nog eens tegen een goede prijs, want je krijgt bij ons altijd korting. En mocht de uitschuifbare eettafel, eettafel of bartafel toch niet helemaal in je eetkamer passen, dan heb je veertien dagen om hem terug te sturen.