Oslo Serie | Scandinavisch wit!

(4 artikelen)

Oslo Serie | Scandinavisch wit!

Ben jij net zo gek op de Duitse degelijkheid als wij? Dan koop je natuurlijk ook je meubels van een Duits design merk als Germania. Met meubels van dit merk zal je niet teleurgesteld worden, zeker niet als je je hele woning van hetzelfde merk wilt inrichten. Kwaliteit en een unieke uitstraling tegen een uitstekende prijs is wat je hier zal aantreffen. De meubels zijn veelal samengebracht in een serie. Hierdoor richt je een specifieke ruimte in met op elkaar afgestemde meubels. Houd jij van Scandinavisch wit en wil je de hal inrichten, dan is de halmeubelset uit de Oslo serie wat je zoekt.

Een heldere en toch warme uitstraling

Lichte kleuren geven een ruimtelijk effect. En omdat een hal vaak vrij klein is, is dat exact het effect dat je wilt bereiken. Daarom is deze halmeubelset uit de Oslo serie perfect. Een mooi strak design met lichte kleuren. Het blad in houtkleur geeft een stuk warmte aan deze set. De set is gemaakt van MDF hout voorzien van fineer van hoogwaardige kwaliteit. De planken in de meubels zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je de indeling volledig aan je behoeften aanpassen. Doordat de deurtjes voorzien zijn van softclose zal er geen enkel deurtje met veel drama dichtgegooid kunnen worden. Let ook op de schuin naar buiten staande poten, in dezelfde kleur van het blad. Het zijn de details die het hem doen.

Olso serie kopen bij Furnea

Furnea heeft het denkwerk al voor je gedaan. Daarom kun je met één klik al een volledige halmeubelset uit de Oslo serie kopen. In deze set vind je alle meubels die je maar nodig hebt. Heb je liever je eigen samengestelde Oslo set? Geen probleem, dan koop je eenvoudig de losse elementen uit de serie. Heb je twee linker handen of geen tijd om de set in elkaar te zetten? Kies dan voor onze montageservice, en we nemen dit volledig uit handen. Bij Furnea staat de klant voorop. Daarom krijg je altijd 5 jaar garantie, 100 dagen recht op retour en kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, kiezen voor betalen achteraf of betalen in drie rentevrije termijnen.