Germania Rimini | Moderne halmeubels met glazen voorpanelen

(3 artikelen)

Germania Rimini serie: Stijlvolle meubelen voor een luxueuze hal

Een luxueuze hal creëren? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Al wat je daarvoor nodig hebt, zijn de Rimini meubelen van Germania. Deze toppers zijn ongetwijfeld het ontdekken waard!

De perfecte aanvulling voor je modern interieur

Dankzij hun strak ontwerp passen de Rimini halmeubels vooral goed in een modern interieur. Ze zijn namelijk voorzien van soft-close deuren waardoor de meubels een langere levensduur krijgen. Dit maakt de meubels eveneens handig in gebruik. Een belangrijk bijkomend voordeel!

Meubels om lang van te genieten

Als je nieuwe meubels koopt dan wil je daar natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Er is namelijk niets zo frustrerend als een mooi meubel dat na enkele weken of maanden stukgaat. Dat probleem heb je niet met de meubels uit de Rimini collectie, want ze zijn erg duurzaam doordat ze vervaardigd zijn uit melamine gecoat hout en glas.

Halmeubels kopen bij Furnea

Om halmeubelen te kopen moet je bij Furnea zijn. Tenminste als je wilt profiteren van heel wat voordelen. Furnea biedt je namelijk gratis bezorging, 5 jaar gegarandeerde garantie en de mogelijkheid om binnen de 100 dagen gratis te retourneren.

En alsof dat nog niet genoeg is, mag je bij ons ook rentevrij gespreid of achteraf betalen. Twijfel dus niet langer en kies ervoor om je halmeubelen te kopen bij Furnea!