Scalea Serie | Wit met glas design!

(7 artikelen)

Scalea Serie | Wit met glas design!

Als er een merk is dat weet hoe je meubels voor de hal moet ontwerpen, dan is het Germania wel! Waarom? Nou, heel eenvoudig! Germania is namelijk begonnen met het ontwerpen van schoenenkasten. Langzaam werd het aanbod uitgebreid naar diverse andere meubels, geschikt voor het inrichten van heel je woning. De Scalea serie laat met de halmeubelset toch zien waar het voor het merk allemaal begon. En als je het design en de kwaliteit van de set ziet, snap je waardoor het merk zo groot geworden is.

Licht voor een ruimtelijk effect

De halmeubelset van de Scalea serie valt vooral op door de heledere uitstraling. Met deze set creëer je een opgeruimde hal met een oase van rust. Als dat niet heerlijk thuiskomen is?! De meubels in deze set zijn gemaakt van melamine gecoat hout, voorzien van ABS randen voor extra bescherming. De veiligheidsglazen deurfronten geven het geheel een fantastische uitstraling. De metalen handgrepen steken op prachtige wijze af van de lichte ondergrond. De matte afwerking geeft het geheel extra stijl!

Scalea serie kopen bij Furnea

Heb je al een mooie indeling bedacht voor de meubels uit de Scalea serie? Dan plaats je natuurlijk meteen je bestelling bij Furnea. Want als je als klant ergens uitstekende service krijgt, dan is het wel bij Furnea. We staan altijd klaar om je van het beste advies te voorzien, bijvoorbeeld als het om de juiste onderhoudsproducten gaat. Daarnaast bieden we je standaard 100 dagen recht op retourneren. En omdat we altijd volledig achter de kwaliteit van onze producten staan, krijg je bij ons standaard 5 jaar garantie op je gehele bestelling. Maak een keuze uit de diverse betaalmogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, ook kiezen voor achteraf en rentevrij gespreid betalen.