Top Serie | Mat wit met Hout!

(6 artikelen)

Top Serie | Mat wit met Hout

Bij Germania hebben ze bijzonder veel ervaring op het gebied van halmeubelsets. Het is immers dat ze met het ontwerpen van schoenenkasten bekend zijn geworden. Pas later werden andere soorten meubels aan het aanbod toegevoegd. Inmiddels helpt het merk je aan een volledig ingerichte woning. Hierbij heb je de keuze uit verschillende woonstijlen. Omdat we toch ook graag kijken naar waar een merk ooit groot mee is geworden, raden we je deze halmeubelset uit de Top serie aan. Een neutrale set met warme ondertonen.

Een warme uitstraling voor een opgeruimde hal

Wit met hout is een look die tijdloos is en het altijd goed doet. Daarom is de Top serie ook zo enorm populair. Je creëert namelijk het gevoel van geordendheid en ruimte, maar ook met een stukje sfeer en warmte. Daarom is de Top serie een aanrader voor wie neutraal met sfeer wil combineren. Deze set is een prachtig samenspel tussen Sonoma eiken en kwalitatief geperst hout met handgrepen van metaal. Het geperste hout is voorzien van een laag fineer van hoge kwaliteit.

Top serie kopen bij Furnea

Geen tijd of zin om je set zelf bij elkaar te zoeken? Furnea biedt je een complete set meubels aan die alles heeft wat je nodig hebt om je hal in te richten. Natuurlijk kun je binnen de Top serie ook je eigen halmeubelset samenstellen. Wat jij wilt! Ben jij die pechvogel met twee linker handen of heb je geen zin om zelf met gereedschap aan de slag te gaan? Dan schakel je gewoon onze montageservice in. Bij Furnea krijg je daarnaast nog eens 100 dagen recht op retourneren en 5 jaar garantie.