Lakewood | Moderne halmeubels die je blijven betoveren

(14 artikelen)

Lakewood | moderne halmeubels die je blijven betoveren

Als je houdt van meubels met een strakke en elegante uitstraling, is de Lakewood serie van Germania iets voor jou. De meubels uit deze collectie zijn bovendien duurzaam en zorgen voor heel wat gezelligheid in huis. De perfecte blikvangers voor in je hal. Bekijk de verschillende meubels uit de serie, kies je favorieten en zorg voor een betoverende sfeer!

Prachtig tot in het kleinste detail

De halmeubels uit de Lakewood-serie zien er ontzettend mooi uit tot in het allerkleinste detail. Dit door de bijzondere vormgeving, de mooie kleuren en de materialen waaruit ze gemaakt zijn. Ze combineren bovendien stoer zwart met charmant houtkleur wat ervoor zorgt dat je je ogen er niet van af kan houden.

Hoewel de meubels uit deze collectie er voornamelijk modern uitzien, maken de houtkleurige details deze halmeubels ook geschikt voor in een landelijke woning. Wil je zeker weten of ze ook mooi staan bij jou thuis? Dan kan dat, want bij Furnea kan je de meubels altijd zorgeloos uitproberen dankzij onze 100 dagen gratis retour policy.

Gemaakt om talloze jaren mee te gaan

Als je duurzame halmeubels wilt kopen, hoef je niet langer te twijfelen. Want de Lakewood-meubels zijn dan precies wat je zoekt door de uitstekende kwaliteit. De halmeubels hebben hun goede kwaliteit vooral te danken aan het mdf-hout en metaal waaruit ze vervaardigd zijn. Maar ook het afwerkingslaagje van melamine zorgt voor een langere levensduur.

De melaminelaag maakt het je bovendien eenvoudiger om de meubels te reinigen. Dat is heel mooi meegenomen. Want wanneer je het superdruk hebt, wil je uiteraard niet al je tijd verliezen aan het schoonmaken van je halmeubels. Wil je het jezelf nog eenvoudiger maken? Reinig de meubels dan met de schoonmaakproducten uit ons assortiment.

Maak van je hal een ruimte om trots op te zijn

De hal is een heel erg belangrijke ruimte in je woning. Het is namelijk de eerste ruimte die je ziet wanneer je je woning binnenwandelt. Je wilt het daarom ook laten stralen. En dat doe je het best met stijlvolle halmeubels zoals deze. Het fijne van de Lakewood-serie is dat het erg compleet is. Dat betekent dat je er alle meubels in terugvindt om de hal mee af te maken. Kapstokken, halbanken, schoenkasten, je vindt het er allemaal. Dat is erg leuk, want zo zorg je voor een onweerstaanbaar geheel!

En het wordt nog leuker: je kan namelijk kiezen voor een Lakewood halmeubel set. Daarin vind je meerdere halmeubels uit de mooie serie. Er zijn diverse sets verkrijgbaar waarvan de samenstelling anders is. Bekijk zeker de verschillende mogelijkheden, want de kans is groot dat de beste halmeubel set voor jou erbij zit!

Stil in gebruik

Wanneer je kasten te hard toeslaat, kan dat voor heel wat lawaai zorgen. Fijn is anders. Om dan nog niet te spreken over de schade die het kan berokkenen. Gelukkig heb je daar geen last van bij de Lakewood-meubels, want ze zijn voorzien van een soft close systeem.

Zitten je kids vaak in de kasten te rommelen? Dan is dit systeem extra handig. Want ze kunnen de deuren nu niet meer te hard toeslaan, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over lawaai of schade. Fijn, toch?

Moderne halmeubels kopen bij Furnea

Koop je moderne meubels bij Furnea om zo te genieten van heel wat extra's. Zo is de bezorging altijd gratis en mag je je meubelen kosteloos retourneren. Daarnaast geven we je 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop elke aankoop. Zo geniet je zorgeloos van de prachtige Lakewood-meubels.

De meubels kan je ook allemaal komen bewonderen in onze showroom. Zeker doen als je de mogelijkheid hebt, want op die manier weet je wat je mag verwachten. In onze showroom zijn bovendien interieurexperts aanwezig die je het nodige advies kunnen geven over hoe je ze het best combineert. Kan je niet langskomen? Dan helpen wij je uiteraard ook graag online verder!