Atlanta Serie | Wit met Beton details

(4 artikelen)

Atlanta Serie | Wit met Beton details

Ken jij het merk Nova Design al? Bij Furnea zijn we wild van dit merk en dat is niet zonder reden. Je koopt hier namelijk meubels voor je hele huis, in diverse stijlen en van hoge kwaliteit. Je kiest voor losse meubels, maar kunt ook een complete set samenstellen met meubels uit een serie. De Atlanta Serie biedt je een complete halmeubelset waarbinnen je de meubels eenvoudig op elkaar afstemt.

Stijlvol, warm en een strak design

Houd jij van een neutrale en tijdloze uitstraling? Dan is deze strak vormgegeven Atlanta serie van Nova Design een uitstekende keuze. De meubels zien er ontzettend 'clean' uit. Het geheel past perfect bij een strakke witte muur, maar kan voor meer kleur in je leven met de meest uiteenlopende kleuren worden gecombineerd voor een persoonlijke touch. Dat een meubel strak en toch heel sfeervol kan zijn bewijst deze serie zeker. De meubels hebben MDF houten voorpanelen en een kwalitatief geperst houten body. De meubels zijn geheel greeploos om het strakke design te benadrukken. Het is een set die niets te wensen over laat en waar je eenvoudig je gehele hal mee inricht.

Atlanta serie kopen bij Furnea

Ga je je eigen set uit de Atlanta serie bij Furnea bestellen, bestel dan ook zeker de bijpassende onderhoudsproducten mee. Hierdoor verzeker je jezelf van een langere levensduur en de beste reiniging. We bieden je bijvoorbeeld de hoogglans reiniger aan. Je halmeubelset bij Furnea bestellen biedt je vele voordelen, waaronder diverse betaalmogelijkheden en maar liefst 100 dagen bedenktijd.