Shine a light! | Ontvang 10% korting op alle Lampen & Vloerkleden. Gebuik deze kortingscode: LAMPVLOER10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Romina Serie | Wit met Houten delen

(8 artikelen)

Romina Serie | Wit met Houten delen

Nova Design is een geweldig meubelmerk, opgericht in Duitsland. Het merk biedt meubels voor diverse woonstijlen waardoor je er voor vrijwel iedere inrichting slaagt. Het aanbod omvat meubels voor het hele huis en vaak kun je kiezen voor een complete serie. Binnen een meubelserie stem je eenvoudig de meubels op elkaar af. Zo ook binnen de Romina serie waar je je eigen halmeubelset samenstelt.

Een ruimtelijk effect

De halmeubelset van de Romina is strak vormgegeven. Door de kleurstelling en het strakke design creëer je een ruimtelijk effect in de hal. Het blad is van ander materiaal dan de body van de meubels, al heb je hier de keuze uit verschillende uitvoeringen zoals de betonlook en massief eiken. De meubels zijn verder gemaakt van MDF hout. Leuk detail is de led verlichting die onder het blad van de kasten is aangebracht. De lades en deurtjes van de kasten zijn greeploos. Deze halmeubelset kun je met alle kleuren combineren waardoor je de hal geheel naar wens inricht.

Romina serie kopen bij Furnea

De Romina serie van Nova Design is geschikt voor het inrichten van de hal. Moet je andere ruimtes in je woning van nieuwe meubels voorzien, kijk dan vooral ook bij de andere items van Nova design. We bieden voor de Romina serie diverse onderhoudsproducten aan. Welke voor jou geschikt is, hangt af van de uitvoering die je kiest. Kijk dan ook bij de uitvoering van je keuze welk product we je aanbieden voor bescherming en reiniging. Dit kan bijvoorbeeld de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner of de hoogglansreiniger zijn. Wat je keuze ook is, bij Furnea heb je altijd 5 jaar garantie op je gehele bestelling.