Torino Serie | Combinatie van wit en eiken

(9 artikelen)

Torino halmeubel serie: kom thuis in stijl

Als je kiest voor de Torino halmeubelen, kom je altijd thuis met een glimlach op je gezicht. Hoe kan het dan ook anders? De meubelen uit de serie zijn zo prachtig dat je meteen betoverd wordt. Het zijn dan ook dé perfecte blikvangers om in je hal te plaatsen! 

Mooi tot in het detail

De Torina halmeubel serie bestaat uit trendy meubelen allen vervaardigd uit kwalitatief geperst hout afgewerkt met melamine. Daarnaast hebben ze mooie metalen accenten. Dit maakt hen duurzaam, maar vooral ook leuk om naar te kijken. 

Toch zijn het voornamelijk de details die deze collectie zo bijzonder maken. De prachtige nerven van het hout, de zorgvuldige afwerking, ze geven de Torino meubels een magische touch. Met deze meubels in je hal wordt het dus nooit meer saai!

Combineer en schep de juiste sfeer 

De Torino serie heeft écht alles wat je nodig hebt om je volledige hal in te richten, waaronder een schoenenkast, spiegel, kapstok, enzovoort. Hierdoor is het eenvoudig om een mooi geheel te creëren! 

En als je niet goed weet hoe je dat precies moet doen, kan je nog altijd kiezen voor een leuk setje. Meer dan handig! 

Halmeubelen kopen bij Furnea

Halmeubelen kopen doe je het best bij Furnea. Tenminste als je graag wilt genieten van extra voordelen. Bij ons is de bezorging steeds gratis en krijg je maar liefst 100 dagen de tijd om te retourneren zonder extra kosten.

Daarnaast geven wij je bovenop de uitstekende kwaliteit 5 jaar gegarandeerde garantie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je meubelstuk. Bij Furnea koop je dus altijd met volle plezier!