Suse Interior Corsica Hal Serie | Landelijk

(0 artikelen)

Corsica Serie | Landelijk en bijzonder sfeervol

Suse Interior is een Duits merk dat in 1986 is opgericht. Men begon met het ontwerpen van meubels voor enkel de café's. Korte tijd later werd de collectie uitgebreid naar meubels voor vrijwel iedere ruimte in huis. Het meubelmerk toont een unieke stijl waarbij klassieke ontwerpen worden omgetoverd tot de blikvangers voor in ieder huis. De ontwerpers van het merk werken graag met verschillende soorten massief hout, zoals teakhout, eikenhout en acaciahout, waarbij de voorkeur uitgaat naar gerecycled hout vanuit India. Meubels van een hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling die ook nog eens duurzaam zijn, wat wil je nog meer? De Corsica serie met daarin de halmeubelset is een van de collecties die je van dit merk koopt.

Rustiek en sfeervol

De meubels uit deze serie zijn werkelijk prachtig. Je zou bijna de hele dag door willen brengen in de hal. Het blad van de meubels heeft een lichtere kleur dan de body. De body heeft een donkere en verweerde look waardoor het geheel een rustieke uitstraling heeft. De meubels uit deze serie zijn gemaakt van massief mangohout en MDF-hout. De handgrepen zijn gemaakt van metaal. De Corsica serie heeft een rustieke landelijke look en brengt daarmee veel sfeer met zich mee. Het donkere van de meubels is heel makkelijk te combineren, bijvoorbeeld met wit, houttinten of aardetinten. Zoek je nog de ideale inrichting van de hal, dan is de halmeubelset uit de Corsica serie exact wat je zoekt.

Corsica serie kopen bij Furnea

Deze prachtige Corsica serie bestel je natuurlijk bij Furnea. We raden je aan om de matlak reiniger mee te bestellen. Hiermee verzorg en onderhoudt je de meubels. Hierdoor blijft je halmeubelset in optimale conditie. Bij Furnea is de klant altijd koning. Daarom krijg je hier de beste service die je kunt bedenken. We bieden je namelijk 100 dagen bedenktijd, altijd 5 jaar garantie op je bestelling en diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je achteraf of in drie rentevrije termijnen betalen.