SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Malibu Serie | Rebels & kleurrijk

Malibu Serie | Rebels & kleurrijk

Een retro hal inrichting

Voor de Malibu Serie moet je een flinke dosis lef hebben! Want deze complete halmeubelset is zeker niet alledaags. Je ziet het al aan de ontwerpen: de halmeubelen zijn jong, rebels en kleurrijk. Een mix van modern en retro design! De Malibu Serie bestaat uit verschillende soorten meubels voor jouw hal. We kunnen oprecht zeggen dat ieder meubel een echte eyecatcher is. De kleuren, de details en de vormgeving… Alles klopt! Met de Malibu Serie geef jij jouw hal een eigen, persoonlijke identiteit. Heb jij het lef om deze serie in jouw hal neer te zetten? Shop deze geweldige collectie dan hier online!

De originele Malibu Serie

De halmeubelen uit de Malibu Serie zijn ontworpen door de bekende designer Rutger Andersson. Rutger liet zich inspireren door de jaren 50 en 60. In deze jaren kwam er een ware revolutie op gang: de jonge generatie zich wilde losmaken van de standaard, traditionele normen. Vrijheid en het tonen van je eigen persoonlijkheid! En dat is precies waar het om draait bij de Malibu Serie. Deze complete halmeubelset is al sinds de jaren 90 op de markt en sindsdien ongekend populair. Ieder meubel is voorzien van het originele Malibu® logo. Zo weet je zeker dat je de originele Malibu Serie in je bezit hebt. Een hal inrichting waar je zeker trots op mag zijn!

Beken kleur met deze halmeubelen

Je kunt er niet omheen: de Malibu Serie staat voor retro hal inrichting. De kenmerkende ronde pootjes en handgrepen van nikkel metaal laten de retro vormen van de Malibu Serie nog mooier naar voren komen. Maar wist je dat deze complete halmeubelset ook verkrijgbaar is in heel veel uitvoeringen? Sommige modellen zijn zelfs uitgebracht in 12 verschillende kleuren! Rood, oranje en geel… Als jij kleur wil bekennen, dan is de Malibu Serie zeker een aanrader. En wil je het minder heftig aanpakken? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een halbank of kapstok met een minder opvallende kleur zoals zwart, wit en grijs. 

Malibu Serie kopen bij Furnea

Is de Malibu Serie precies wat jij zocht voor je hal inrichting? Dan heb je geluk! Want deze complete halmeubelset van het meubelmerk Tenzo is verkrijgbaar bij Furnea. Om de keuze een stukje makkelijker te maken hebben wij alle modellen uit de Malibu Serie op deze pagina gezet. Zo kun jij met een paar klikken je hele hal inrichten! Bestel de Malibu Serie voor je hal dus hier online! Natuurlijk kun je rekenen op gratis bezorging & retour. Daarnaast krijg je ook nog eens 5 jaar standaard garantie op al je aankopen. Wil je dus echt iets bijzonders voor in je hal en wil je kunnen rekenen op de beste service? Bestel dan de halmeubelen van de Malibu Serie hier online bij Furnea!