Maja Moebel Trend Wood serie | elegante sfeerbrengers voor in je hal

Trend Wood serie: elegante sfeerbrengers voor in je hal

Ben je nog op zoek naar meubels voor in je hal? Dan heb je geluk, want Maje Moebel heeft net de Trend Wood halmeubels uitgebracht. Er is geen betere keuze als jij van je hal een stijlvol en warm plekje wilt maken. De meubels uit de collectie zijn allemaal verkrijgbaar bij Furnea. Het loont de moeite om ze te ontdekken als je dol bent op charmante halmeubels!

Elegante eikenhouten uitstraling om verliefd op te worden

Wat de Trend Wood meubels zo prachtig maakt? Ze hebben een eikenhouten uitstraling. Je hebt keuze uit twee kleuren: wit en naturel. Bij beide varianten zie je prachtige nerven, net zoals bij eikenhout. Maar de meubels zijn niet van eikenhout gemaakt. Dat is een groot voordeel, omdat ze daardoor heel wat goedkoper zijn.

De Trend Wood halmeubels zijn vervaardigd van melamine gecoat krasvrij meubelplaathout. Een lange levensduur is dus verzekerd. De handgrepen zijn strak en gemaakt van metaal. Voor de poten werd kunststof gebruikt. Door deze materialencombinatie zijn de meubels tevens makkelijk te onderhouden. Handig om weten: de meubels zijn tevens voorzien van een soft close systeem waardoor ze nog langer meegaan.

Laat je meubels nog meer opvallen met de metalen poten

Wat ook heel leuk is aan de Trend Wood serie is dat je de mogelijkheid hebt om bij ieder meubel metalen poten bij te bestellen. Zo kun je de meubels hoger plaatsen, waardoor ze nog meer opvallen. Door te kiezen voor de metalen poten maak je het jezelf ook makkelijker als je iets groter bent. Je hoeft ze natuurlijk niet bij te bestellen, maar het is een leuke extra die je kunt kiezen!

Kom niets tekort in je hal

Meubels uit verschillende series met elkaar combineren? Dat kan wel, maar in dat geval is het belangrijk dat de meubels bij elkaar passen. En het is niet zo makkelijk om die te vinden. Gelukkig hoef je niet meer te zoeken naar andere halmeubels als je kiest voor de Trend Wood meubels. Dit is namelijk een heel volledige collectie.

Zo bevat de serie halkasten, halbanken, spiegels, schoenenkasten en kapstokpanelen. Alles past perfect bij elkaar. Indien je alle Trend Wood meubels koopt, geniet je dus van een complete én stralende hal! Er zijn zelfs ook Trend Wood meubels voor in je woonkamer verkrijgbaar. Zeker de moeite waard om te ontdekken als je je hele huis wilt laten stralen!

Elegante halmeubels kopen bij Furnea

Halmeubels kopen? Dat doe je het best bij Furnea. Want als je ze bij ons koopt, krijg je ze netjes bij je thuis bezorgd. Daarbovenop geven we je 5 jaar gegarandeerde garantie en 100 dagen de tijd om je meubels gratis te retourneren.

Furnea staat ook altijd voor je klaar met advies wanneer je dat nodig hebt. Wij hebben trouwens ook een showroom in Schiedam. Daar kunnen wij je nog beter helpen. Je bent alvast van harte welkom!