Villo halmeubel serie | elegante sfeerbrengers voor in je hal

Villo halmeubel serie: elegante sfeerbrengers voor in je hal bij Furnea

Wanneer je je huis binnenwandelt, is je hal het eerste wat je ziet. Je familieleden, vrienden en andere bezoekers die over de vloer komen, krijgen dus al een indruk van je interieur aan de hand van je hal. Daarom is het zo belangrijk om de ruimte zo stijlvol mogelijk te maken. En dat doe je het best met de prachtige halmeubelen uit de Villo collectie van Maja Moebel. Een serie die je zeker zal bekoren!

Stoer of schattig? De keuze is aan jou!

De meubels uit de Villo serie zijn verkrijgbaar in twee kleuren: antraciet en wit. Met de antraciete halmeubels geef je je hal een luxueuze uitstraling, terwijl de witte halmeubels meer warmte uitstralen. Wat voor jou de beste optie is, hangt dus vooral af van welk sfeer je wilt creëren.

Voor een landelijk industrieel of modern interieur is stoer antraciet wellicht beter. En voor een landelijk of Scandinavisch interieur is schattig wit dan weer de ideale optie. Maar beslis vooral aan de hand van wat jij zelf mooi vindt. En van wat er het best bij je andere halmeubelen past.

Verwen jezelf met een meubel waar je jarenlang van geniet

Het is zoveel leuker om een halmeubel te kopen waar je lang van kan genieten. Daarom is het zo'n goed idee om te kiezen voor de Villo meubels, want ze zijn gemaakt van melamine gecoat krasvrij meubelplaathout en metaal. Daarnaast zijn ze erg eenvoudig om te reinigen en onderhouden. Als je de levensduur nog wilt verlengen, raden wij je aan om de Foam Cleaner te gebruiken. Je kan het product op hetzelfde moment bestellen om zo te profiteren van een combideal. Als dat niet fijn is!

Kom niets meer tekort in je hal

Als je je hal zo mooi mogelijk wilt maken, kies je het best voor halmeubels die perfect bij elkaar passen. Dat is mogelijk dankzij de Villo serie, omdat de collectie heel wat verschillende halmeubels bezit.

Zo vind je er kapstokken, halbanken, schoenenkasten, dressoirs en halkasten. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in het antraciet en wit. Daarnaast heb je bij de meeste meubels de keuze uit diverse afmetingen. Het is dus perfect mogelijk om met de Villo serie een complete hal te creëren, hoe groot of klein de ruimte ook is.

Wil je nog meer sfeer in huis? Ontdek dan ook de andere Villo meubels!

Als je helemaal weg bent van het mooie design van de Villo halmeubels is er goed nieuws, want er bestaan kantoormeubelen in hetzelfde design. Als jij de sfeer dus wilt doortrekken naar je werkruimte, loont het de moeite om deze meubels ook te ontdekken.

Net zoals de Villo halmeubel serie, bestaat de werkruimte serie in zowel wit als antraciet. Daarnaast zijn er veel kantoormeubelen verkrijgbaar in diverse afmetingen. Je kan alles dus perfect bij elkaar laten passen!

Maak het jezelf makkelijk: laat de meubels door ons monteren

Doe beroep op de Furnea montagedienst als jij geen held bent in het monteren van meubels. Zo hoef je niet te stressen. Door gebruik te maken van onze montageservice ben je er bovendien zeker van dat het stevig in elkaar staat. Ook niet onbelangrijk!

Halmeubelen kopen bij Furnea

De beste plaats om halmeubelen te kopen? Dat is Furnea natuurlijk! Om onze klanten tevreden te houden, zorgen wij ervoor dat de bezorging gratis is. Daarnaast krijg je van Furnea altijd 100 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je ruim voldoende tijd hebt om te kijken of je tevreden bent. Is dat niet het geval? Dan kan je je meubels kosteloos retourneren. Heerlijk om zo zorgeloos te kunnen winkelen!