Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Geen gang is compleet zonder kapstok

1 - 24 van 109

1 - 24 van 109

Een onmisbaar onderdeel van de hal meubels is natuurlijk de kapstok. En die moet functioneel zijn, dat is logisch. Want waar moet je anders je jassen en sjaals laten? Maar naast functioneel mag, nee moet de design kapstok ook mooi zijn. Toch? En dat er een kapstok in heel veel soorten en maten is, wordt je wel duidelijk als je op onze website gaat rondneuzen tussen onze hal meubels

Een mooie kapstok, hangend of staand?

Wil je een wand kapstok of een  kapstok staand? Bij ons heb je een ruime keuze in beide varianten. En combineer je een kapstok met een halkast of voeg je hem toe aan een hal combinatie, dan is je hal eigenlijk al een heel stuk mooier. Of zet je staande kapstok naast een sidetable. Is je interieur klassiek? Dan is een houten kapstok een mooie aanvulling. Bij een moderne inrichting past natuurlijk een aluminium of verchroomde versie. Of een hoogglans- of gekleurde kapstok.

Snelle bezorging van je kapstok bij Furnea.nl

Onze inkopers hebben hun uiterste best gedaan om een collectie prachtige design kapstokken te verzamelen. Heb je de kapstok goedkoop van je keuze kunnen vinden in onze uitgebreide collectie? Dan is het tijd om te gaan bestellen. En dat gaat vlug via onze webshop. Via en paar muisklikken geregeld en door onze grote voorraad staat of ligt de kapstok, schoenenkast of sidetable snel bij je voor de deur. Met korting uiteraard. Want dat is ons motto: design voor een betaalbare prijs. In de bevestigingsmail die je na de bestelling van ons krijgt vind je een Track en Trace, zodat je precies kunt zien waar je kapstok is. En ben je uiteindelijk toch niet helemaal happy met je aanschaf, dan kun je deze binnen veertien dagen zonder problemen naar ons terugsturen. Want zo zijn we ook wel weer. Alles voor een tevreden klant.