Kasten | Voor je mooie en minder mooie spullen

(1633 artikelen)

Populair in deze categorie

Tenzo Dot Dressoir Small Sage
459,-
binnen 2 werkdagen
Benvenuto Design Modena Dressoir Big HG Wit
449,-
binnen 2 werkdagen
Germania Almeria Wandkast
279,-
binnen 2 werkdagen
Germania Helsinki Opbergkast Big
499,-
binnen 2 werkdagen
Germania Duo Opbergkast Big
429,-
binnen 2 werkdagen
Towerland Kinderkledingkast
449,50
899,-
binnen 2 werkdagen
Tenzo Dot Dressoir Large Wit
769,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Hedda Kledingkast
399,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Provence Boekenkast
129,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Westworld Ladekast Low
169,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS New York Wandkast Blauw
99,95
139,-
binnen 2 werkdagen
Germania Profi Opbergkast Big Beuken
319,-
binnen 2 werkdagen
Germania Duo Kantoorkast Small
419,-
binnen 2 werkdagen
Germania Oslo S Kantoorkast
299,-
binnen 2 werkdagen
Germania Linea Roomdivider Big Antraciet
279,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Arco Medium Boekenkast
59,95
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Danz Kledingkast
549,-
binnen 2 werkdagen
Interlink SAS Berthold Buffetkast
479,-
binnen 2 werkdagen
Richmond interiors Cardiff Vitrinekast
799,-
binnen 2 werkdagen

Kasten bij Furnea

Om te verbergen, of te showen

Onze collectie kasten bestaan uit kasten met verschillende doeleinden. Iedereen heeft mooie en minder mooie (ronduit lelijke) spullen. Die mooie spullen laat je met alle plezier zien natuurlijk. Een open kast is hartstikke leuk om je trots in uit te stallen, zo creëer je gelijk een persoonlijk sfeertje in huis. Het oog wilt ook wat, het hoeft niet altijd functioneel te zijn! Ja, die afschuwelijke vaas die je niet weg kan doen vanwege sociale redenen, verstop je liever in een kast.

Misschien woon je net pas op jezelf of is er allang gezinsuitbreiding. Hoe dan ook, je hebt altijd meer rommel dan je denkt. Zodra je rommellaatje in je keuken niet meer zo soepel sluit (frustratie ten top), begint het besef langzamerhand te komen dat er iets moet veranderen. En wanneer je ineens raar staat te kijken zodra je je schoenen terugvindt in je tv-kast, dan is het echt tijd voor meer opbergruimte. Een opbergkast is wat dat betreft natuurlijk een top uitvinding.

Verschillende soorten kasten bij Furnea

Wat voor rommel je ook hebt, een kast is de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een dressoir met lades, je kunt er wat moois op zetten en kleine spullen zoals schriften, pennen, opladers, wenskaarten e.d. in kwijt. Naast opbergkasten, dressoirs en nachtkastjes, hebben wij ook kantoorkasten en boekenkasten. Ben jij helemaal weg van die afschuwelijke vaas, maar je geliefde niet? Een kantoorkast met slot is dan een goed idee, zo ben je hem niet ineens kwijt..

Kasten van diverse interieurmerken bij Furnea

Onze interieurmerken hebben allemaal hun eigen stijl. Van industriële opbergkasten tot aan klassieke boekenkasten. Wij hebben voor ieder wat wils, want net als jij, is jouw interieur ook niet in een hokje te stoppen. Het mixen van twee of drie stijlen kan juist erg leuk zijn. Net als jij, heeft jouw interieur karakter en dat mag gezien worden!

Meubels van Furnea

Met Furnea meubels haal je een stukje trots in huis. Wij hebben een ruime collectie meubels en onze webshop is zo ingericht dat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt je nieuwe meubel(s) direct, achteraf of zelfs in termijnen betalen. Furnea is online voor jou en door jou. Wij helpen jou graag, voor, tijdens en na je bestelling. Je meubels online kopen gaat lekker soepel bij Furnea!