Furnea.nl

Filter resultaten

Prijs

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Een van de belangrijkste meubelstukken: het babybed

Je kinderkamer meubels uitzoeken is één van de leukste klussen in je leven. Tenminste, dat zou het moeten zijn. Als je op je gemak, zonder stress, zou kunnen kiezen, kopen en inrichten. Dat is precies hoe het werkt als je bij Furnea.nl koopt. Een babybed is een van die meubelstukken die een belangrijke rol spelen in de eerste periode van het leven van jouw kindje. Dus wil je een babybed met zorg uitkiezen. Je wilt je kind het welkom geven dat past bij een nieuw leven in jouw huis met mooie kinderkamer meubels. En daar hoort precies een goed babybedje bij.

Een babybedje als middelpunt van de kinderkamer

Een babybed van Furnea.nl is een praktisch bed met iets extra’s. Een fijn babybed voor jouw kleintje waar hij of zij de omgeving goed kan bekijken en tegelijk heerlijk warm en veilig in kan slapen. En je kunt bovendien kiezen voor babybeddeb die net een beetje meer hebben. Bijvoorbeeld een babybed met meegroeifunctie: van een bed met opbergmogelijkheid tot een juniorbed met losse nachtkastjes. Dat je geweldig kunt combineren met de andere kinderkamer meubels uit ons programma, zoals een commode, een kinderboekenkast een kinderkledingkast en een kindervloerkleed. Praktisch en eigenzinnig voor een bijzondere kinderkamer.

Bestel je babybed online bij Furnea.nl

Bij Furnea.nl koop je een geweldig goedkoop babybed met iets extra’s. Een praktische vormgeving, mooie kwaliteit, altijd korting, verzekerde bezorging en, als klap op de vuurpijl: niet goed, geld terug. Online bestellen is super makkelijk en in onze bevestigingsmail krijg je de Track en Trace-code voor de levering van je babybed, kinderkledingkast of kindervloerkleed. Zo weet je precies wanneer de bezorger jouw babybed komt afleveren. Je hebt tenslotte genoeg te doen in deze tijd. Mocht je binnen veertien dagen toch niet tevreden zijn over jouw keuze, dan stuur je het gewoon terug. Stress doen we niet aan, zeiden we toch al? Precies!