Furnea.nl

Affilliate partner programma

Furnea.nl is de hoofdwebsite van diverse gespecialiseerde websites. Iedere website heeft een eigen specialisatie waardoor wij ons productaanbod kunnen afstemmen op de wensen van de klant. De volgende website horen bij Furnea.nl:
Delampenshop.nl
Halmeubelshop.nl
PCmeubels.nl
Salontafel.nl
Tapijtenstore.nl
TVmeubels.nl
Zitmeubelen.nl

Wordt affiliate van Furnea.nl en verdien geld!

Als eigenaar of beheerder van een website kun je meedoen met het affiliate partner programma van Furnea.nl en kun je aardig wat geld verdienen door ons te promoten op je website. Hoe doe je dat? Je plaatst links, banners of de productfeed op je website die naar de webshop van Furnea.nl verwijzen. Als de bezoeker via de verwijzing van jouw website iets bij ons bestelt, krijg je daar een vergoeding over. Zo makkelijk gaat dat dus. Meld je snel aan als affiliate en verdien ook mee!

Furnea.nl in het kort

Furnea.nl verkoopt unieke design meubels tegen uiterst lage prijzen. Bij ons betalen de klanten nooit te veel. Wij besparen op onnodige, dure uitgaven en leggen de rekening niet bij de klant neer. Zo kunnen wij de prijs van onze meubels laag houden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe kunnen wij dit bereiken?

  • Wij hebben geen dure showroom
  • Wij maken geen gebruik van dure marketingcampagnes en reclame-uitingen
  • Ons bestelsysteem is volledig geautomatiseerd waardoor wij weinig personeelskosten hebben
  • Wij werken niet met tussenpersonen.

Hoe kun jij meeliften met het succes van Furnea.nl?

Furnea.nl biedt aantrekkelijke commissies voor elke verkoop die gerealiseerd wordt via het affiliate partner programma. De commissies lopen op tot 10% van het totale aankoopbedrag. Wij werken samen met het affiliatie netwerk Tradetracker. Hier kun je je gratis aanmelden voor ons affiliate partner programma. Na je aanmelding vind je hier banners, tekstlinks en productfeeds die je kunt plaatsen op je website. De verkopen die afkomstig zijn van je website worden automatisch geregistreerd en jouw commissie wordt direct uitbetaald!

Omzet Commissie
0 tot 2.000,- euro 7%
2.001,- tot 5.000,- euro 8%
5.001,- euro en hoger 10%