Furnea.nl

Over ons

Furnea.nl is onderdeel van een aantal specialiseerde webshops. Iedere webshop heeft een eigen specialisatie waardoor jij als klant precies kunt vinden wat je zoekt.

Furnea.nl is een webshop met een groot assortiment goedkope design meubels. Bij Furnea.nl worden alle meubels tegen de laagste prijs aangeboden. Door slimme aanpassingen kunnen we goedkope meubels leveren waarbij de kwaliteit niet leidt onder de prijs. De design meubels van Furnea.nl zijn kwalitatief, uniek en goedkoop. Wij willen consumenten de kans geven om hun huis goedkoop en snel in te richten met kwalitatieve design meubels. Zo is een stijlvolle inrichting voor iedereen weggelegd. Furnea.nl verkoopt haar goedkope meubels uitsluitend via de webshop wat natuurlijk vele voordelen voor de consument oplevert. Onze missie is dan ook;

Furnea.nl maakt een stijlvolle inrichting betaalbaar voor iedere consument door de goedkoopste design meubels aan te bieden.

Waarom is Furnea.nl goedkoop?

Furnea.nl onderscheidt zich door een gevarieerd assortiment aan te bieden, dat bestaat uit de goedkoopste design meubels. Furnea.nl kan dit realiseren door praktische oplossingen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Andere, veel duurdere, meubelaanbieders maken veel kosten die ze doorberekenen in de prijs van de meubels. Dit vinden wij niet nodig en proberen door automatisering en slimme oplossingen de prijs van design meubels zo laag mogelijk te houden. Furnea.nl vindt het niet eerlijk dat de rekening bij de consument wordt gelegd. Daarom hebben wij alleen een webshop zonder showroom die hoge kosten met zich meebrengt. Daarnaast besteden wij geen geld aan dure marketing campagnes waar de consument uiteindelijk voor moet betalen. Zo besteedt Furnea.nl ook geen geld aan dure TV reclames en radio spotjes. Het bestelproces is bij Furnea.nl volledig geautomatiseerd waardoor wij geen extra personeelskosten hebben. Furnea.nl heeft duidelijke afspraken gemaakt met de verschillende fabrikanten waardoor we niet hoeven te werken met tussenpersonen, die ook een extra winstpercentage vragen. Door al deze slimme aanpassingen kan Furnea.nl design meubels aanbieden tegen een veel lagere prijs dan de concurrent. Bij ons hoef je de rekening van verschillende bijkomende kosten dus niet te betalen en betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt.