Onweerstaanbaar Hotel Chique interieur

(7 artikelen)

Onweerstaanbaar Hotel Chique interieur

De Hotel Chique look is iets voor jou als je elke dag wilt baden in luxe en sfeer, want het is geïnspireerd door boutique hotels. En wat is er gezelliger en luxueuzer dan verblijven in zo'n hotel? De look combineert luxe en warmte op een sublieme manier. Zo wordt er gebruikgemaakt van zonnige kleuren en strakke objecten. Ook accenten van goud zie je veel terug, net als donkere tinten. Een look die op zijn minst gezegd erg bijzonder is!

Altijd een beetje op vakantie in je eigen huis

De Hotel Chique stijl is ideaal als jij altijd het gevoel wil hebben dat je op vakantie bent. Je bootst als het ware de stijl van een luxe boutique hotel na. Met deze look smelt je stress weg als sneeuw voor de zon en kan je optimaal van je interieur genieten.

Omdat sfeer en luxe centraal staan bij deze inrichting, is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige en sfeervolle materialen. Denk daarbij vooral aan gestoffeerde meubels, meubels uit hout en hoogglans meubelen.

Donkere kleuren voor een classy uitstraling

Bij een Hotel Chique interieur is het ook belangrijk om rekening te houden met de kleuren die je gebruikt. Doorgaans wordt gekozen voor classy donkere tinten zoals donkerblauw en grijs. De accenten worden dan gelegd met zwart. Ook de muren mogen in een donker kleurtje.

Maar je mag hier en daar ook lichtere tinten toevoegen en zelfs subtiel voor wit kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld de zwart-witte Shino meubels in je interieur plaatsen. Deze zijn zelfs ideaal omdat ze al de nodige zwarte accenten leggen. De volledige zwarte hoogglans meubels uit de Oakland collectie zijn ook een goede optie. Je kan ze dan zelf combineren met witte accenten.

Slaapkamer als belangrijkste ruimte

Als je in een luxehotel verblijft, ga je daar voornamelijk om te overnachten. Dus hoewel je deze look gerust in je hele woning kan toepassen, wordt er gekozen om de meeste aandacht aan de slaapkamer te geven.

De luxueuze Mercure meubels passen perfect bij deze stijl door hun chique uitstraling. Koop er wat zachte fleecedekens en kussens bij en je maakt je eigen Boutique hotelletje helemaal af!

Warme vloer voor de ultieme sfeer

In de meeste moderne interieurstijlen wordt er enkel voor neutrale kleuren gekozen. Bij dit interieur morgen er ook warme tinten gebruikt worden. Het fijne daarvan is dat het geheel veel sfeervoller wordt.

De beste manier om te zorgen voor warmte, is door een houtlook vloer te plaatsen, in de juiste kleur uiteraard. Een goede optie zijn de Teddybeer pvc vloerplanken, want charmanter dan deze vloer wordt het niet! Doordat het uit pvc gemaakt is, gaat het bovendien lang mee, wat ook niet onbelangrijk is. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk en kan het in iedere ruimte gelegd worden.

Houten meubels? Yes please!

Ja, ook houten meubels mag je gebruiken bij deze stijl zolang je niet overdrijft. Het is zelfs een hele leuke manier om wat extra warmte toe te voegen. Houten meubels zijn vooral een goede keuze voor de badkamer, omdat rust in deze ruimte centraal moet staan.

Er zijn veel houten meubels die je kan kopen. Maar wij hebben de prachtige Cento badkamermeubels geselecteerd omwille van hun warme en luxueuze uitstraling. Met deze blikvangers voel je je nog meer alsof je in een luxe accommodatie verblijft.

Onmisbaar: een velvet zitbank

Wil je de Hotel Chique look in je woonkamer brengen? Dan dien je ook daar voor sfeer en luxe te zorgen. Dat doe je het best aan de hand van een design zitbank, omdat het een meubelstuk is dat opvalt.

Velvet is een stof dat erg vaak terugkomt bij deze look. Dus waarom dan geen zitbank kiezen met velvetstof zoals de New York zitbank? Het heeft ook nog eens een donkerblauwe kleur waardoor het al helemaal perfect bij de Hotel Chique stijl past!

Vervolledig de look met enkele prachtige accenten

Voor een groot deel wordt de sfeer in een hotel bepaald door verlichting. En dat is voor jouw woning niet anders. Omdat het bij deze look voornamelijk om de juiste sfeer draait, is het dus belangrijk dat je kiest voor warme verlichting.

Daarnaast is het van belang om de juiste armaturen te kopen. Wij raden je aan om de zwarte accenten van in je meubels terug te laten komen door de Eden tafellamp in je interieur te plaatsen.