Modern Interieur | Warm en Knus

(8 artikelen)

Cosy modern interieur

Als je denkt dat cosy en modern niet samengaan, ben je verkeerd. Het is wel degelijk mogelijk. Het is zelfs een onweerstaanbare mix die je wooncomfort aanzienlijk verhoogt. Voor het creëren van een cosy en modern interieur, dien je het grote geheel strak te houden. Dit vul je aan met enkele superzachte en comfy accessoires en meubels. Je huis wordt dankzij deze look warmer, stijlvoller én aangenamer om in te vertoeven!

Lekker knus in je woning vertoeven

Thuisblijven met het hele gezin wanneer het buiten regent of koud is? Dat is het gezelligste gevoel dat er bestaat. Maar met een cosy modern interieur hoef je niet te wachten tot het slecht weer is om gezellige momenten met je partner en kids te beleven. Je zorgt namelijk op ieder moment voor dat knusse winterse gevoel. Het is dan ook de ultieme interieurlook voor gezinnen!

Het gezellige dierenvelletje dat je voor je open haard legt, kan je alvast bij Furnea terugvinden, namelijk het Rodeo vloerkleed van Lalee. Omdat het stof is gemaakt, is het ook volledig dierenleedvrij. Heerlijk om op te vertoeven! Maar het draait natuurlijk om comfort bij de Cosy moderne look. Vergeet daarom zeker geen mooie comfy zitbank bij te kopen. Wij raden je de knuffelzachte Rowan zitbank aan. Zachter en gezelliger dan deze eyecatcher wordt het niet!

Lampen met ronde vormen voor nog meer knusheid

Een andere manier om zonnige accenten te voorzien in je interieur is door voor lampen te kiezen met ronde vormen. Dat hoeven daarom geen bolvormen te zijn. Ook de Spiraal tafellamp en de Curl vloerlamp van Davidi Design kan je daarvoor gebruiken. Druppelvormige lampen zoals de Pearl lampen zijn een ander interessant alternatief.

De beste moderne elementen: witte greeploze meubels

Je mag natuurlijk niet vergeten om al deze knusse accessoires en meubels te combineren met moderne items. De beste optie die je dan hebt zijn witte greeploze meubels. Deze zijn namelijk erg strak én makkelijk te combineren.

Er zijn meerdere collecties van greeploze meubels verkrijgbaar bij Furnea. Voor de cosy moderne look raden wij je echter de Sydney meubels aan voor in de woonkamer en de Sunyville meubels voor in de hal. De twee collecties passen trouwens perfect bij elkaar, waardoor je voor een mooi geheel zorgt. De meubels zijn ook allemaal hoogglans en dus makkelijk te reinigen. Niet onbelangrijk!

Een donkere vloer is the way to go

Die witte strakke meubels en comfy accessoires combineer je het best met een stoere maar charmante donkere houten vloer. Zo zorg je voor meer levendigheid in je interieur. De Black Beauty vloer is dan perfect, want het zorgt tevens voor heel wat sfeer. Deze vloer is namelijk uit pvc gemaakt, maar ziet eruit als echt hout. Het grote voordeel daarvan is dat het veel langer meegaat. Het perfecte alternatief dus!

Donkere accenten zorgen voor karakter

Een vleugje zwart staat niet mis in een cosy modern interieur, want het zorgt voor meer karakter. Alleen is het belangrijk om niet te overdrijven. Kies voor slechts een paar kleinere zwarte accessoires of meubels.

Aan je strak wit Charm hoekbureau van Maja Moebel kan je bijvoorbeeld de zwarte Florence bureaustoel plaatsen. Voeg daarna een plantje toe en je hebt een prachtige modern cosy werkruimte.

Gezelligheid en luxe in je slaapkamer

Vergeet ook je slaapkamer niet cosy modern in te richten. Dat is toch wel dé plek waar je tot rust komt. Dus ook de belangrijkste ruimte om cosy te maken. Wij hebben de luxueuze Opera set voor deze ruimte gekozen.

Deze beklede slaapkamermeubels stralen namelijk luxe uit, maar zijn tegelijkertijd erg comfy en sfeervol. Voor nog meer gezelligheid kan je het combineren met een mooi zacht fleecedekentje en wat knuffelbare kussens.