Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Met nachtkastjes heb je echt alles bij de hand!

1 - 24 van 45

1 - 24 van 45

Als je je slaapkamer gaat inrichten begin je vaak met het uitzoeken van een bed. Maar goede nachtkastjes zijn van die meubels waar je zeker niet zonder kunt. Je hebt dan immers naast je bed een handige plek voor een klein lampje, een wekker, een glaasje water of gewoon een boek dat je aan het lezen bent. Maar nachtkastjes zijn niet alleen maar functioneel. Ze mogen natuurlijk ook gewoon mooi zijn. Als je je nachtkastjes wit, zwart of hout mooi afstemt op de rest van je slaapkamer meubels, krijg je namelijk een mooi geheel, waarin het goed rusten is.

Nachtkastjes voor bij je bed of boxspring

Bij je zoektocht naar de perfecte nachtkastjes ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Daar wil je best een nachtje over slapen. Wil je nachtkastjes met of zonder lades? En heb je een modern of juist klassiek ledikant? Of een nachtkastje voor boxspring bedden. Daarnaast wil je misschien dat je nachtkastjes ook goed bij je schuifdeurkast of kaptafel passen. Zodat de sfeer in je slaapkamer optimaal is. En van optimaal genieten in de slaapkamer wordt iedereen vrolijk! Daar weten onze inkopers over mee te praten en daarom hebben ze zeker in dit geval weer hun uiterste best gedaan om de mooiste collectie voor je bij elkaar te zoeken.

Nachtkastjes koop je makkelijk online bij Furnea.nl

En heb je dan na veel wikken en wegen de design nachtkastjes van je keuze gevonden, dan is het bestellen ervan een makkelijke klus. Via een paar muisklikken is je bestelling (altijd met korting!) verstuurd. In de bevestigingsmail vind je een Track en Trace-, waarmee je de bestelde nachtkastjes, schuifdeurkast of draaideurkast kunt volgen van ons magazijn tot jouw voordeur. En mochten de nachtkastjes na ontvangst toch niet helemaal de gedroomde oplossing zijn, dan mag je ze binnen veertien dagen retourneren. Zonder problemen. Want slapeloze nachten, daar doen we niet aan, ook niet als de nachtkastjes goedkoop zijn.