Bex TV-meubels samenstellen bij Furnea

(4 artikelen)

Bex TV-meubels samenstellen bij Furnea

Met een tv-meubel kun je niet alleen je woonkamer meer laten stralen, maar ook zorgen voor meer opbergruimte. Het is een handig meubel dat iedereen in huis zou moeten hebben. Smaken verschillen uiteraard. Om iedereen blij te maken, maakte Benvenuto Design de Bex-serie die het mogelijk maakt om een wandmeubel op maat te creëren. Een van de elementen die je daarvoor kunt gebruiken is dit tv-meubel. Ontdek de verschillende soorten!

Welke kleur kies jij?

Het tv-meubel dat je kunt gebruiken voor het samenstellen van je wandmeubel op maat, is te verkrijgen in diverse kleuren. Als je van licht houdt, vind je het witte element vast mooi. Maar er is ook een grijze en donkere en lichte houtlook versie. Bepaal welk kleurtje je mooi vindt.

Vervolgens kun je dit element aanvullen met andere Bex-elementen om zo een volledig wandmeubel te creëren. Alle kleuren waaruit je kunt kiezen zijn neutraal en daardoor goed te combineren met andere kleuren. Bovendien zijn ze afgestemd op de kleuren van de andere meubels.

Kwaliteit om op te rekenen

Benvenuto Design is een merk dat bekendstaat om zijn uitstekende kwaliteitsmeubels. Als je kiest voor een tv-wandmeubel van dit merk, dan kun je er eindeloos van genieten. De elementen zijn allemaal gemaakt van gelakt meubelplaathout en veiligheidsglas. Dit zijn ook materialen die makkelijk te onderhouden zijn. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Maak je wandmeubel compleet met de overige elementen

Met dit tv-meubel element laat jij je woonkamer gegarandeerd schitteren. Je kunt aan de wand nog een vitrinekast, kubussen of andere elementen toevoegen als je je woonkamer echt helemaal compleet wilt maken. De divers elementen van de Bex-serie kun je allemaal in onze (web)winkel vinden. Advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.