Verrijdbare TV-standaarden bij Furnea

Verrijdbare TV-standaarden bij Furnea | Laat jouw tv op rolletjes lopen

Verrijdbare TV-standaarden: verplaats jouw beeldbuis eenvoudig van A naar B

Een televisie is niet alleen onmisbaar in een woonkamer. Op een beurs is een beeldscherm bijvoorbeeld ideaal voor het laten zien van promotiefilmpjes. Op school moet er natuurlijk ook af en toe een (heel verantwoord) filmpje afgespeeld worden. En tijdens een vergadering is een tv handig voor bijvoorbeeld videoconferenties of presentaties. In dit soort situaties laat je een televisie meestal niet op dezelfde plek staan. Nu kun je die beeldbuis natuurlijk optillen en verplaatsen, maar da’s vragen om problemen. Het is een veel beter idee om die gebruik te maken van een van de verrijdbare TV-standaarden uit onze collectie. Je zet de televisie stevig vast op de standaard. Dankzij de wieltjes aan de onderzijde verplaats je de TV-standaard eenvoudig en veilige van A naar B. Lekker soepeltjes!

TV-standaard op wielen: voor welke look ga jij?

Bij een verrijdbare TV-standaard denk je misschien al snel aan een eenvoudig en vooral praktisch TV-meubel met wieltjes. Uiteraard zijn alle verrijdbare TV-standaard in onze collectie praktisch. Echter daarnaast hebben ze ook een fraaie en unieke look. Zo zijn er TV-standaarden in opvallende kleuren. En je kunt ook kiezen voor een neutrale zwarte of witte verrijdbare TV-standaard. De Furnea verrijdbare TV-vloerstandaarden zijn voorzien van een kabelmanagement systeem om kabels netjes weg te werken. Ze passen in allerlei ruimtes. Woonkamer, vergaderzaal, kantine, winkel, noem maar op.  

Tip: Bij de meeste TV-standaarden met wielen is het mogelijk om een glazen plaat vast te maken aan de standaard. Hier kun je bijvoorbeeld een dvd- of blu-ray speler op zetten.

Kies voor een modern verrijdbaar TV-meubel van Spectral

Onze favoriet op gebied van verrijdbare TV-standaarden is Spectral. Dit is een van de grootste spelers in de wereld van de TV-meubels. Kenmerkend voor het meubelmerk zijn de strakke designs en het gebruik van stevige en fraaie materialen. De missie van Spectral is om de digitale wereld te integreren in een stijlvolle woonomgeving. Dat klinkt goed toch? De verrijdbare TV-standaarden van Spectral passen in diverse interieurstijlen en ruimtes. Bij de productomschrijving is aangegeven voor welke televisies elke verrijdbare TV-voet geschikt is. In deze categorie vind je ook regelmatig verrijdbare TV-standaarden van andere merken.  

TV-standaard op wieltjes kopen bij Furnea

Een verrijdbare TV-vloerstandaard kopen kan uitstekend bij Furnea. We hebben een mooi aanbod verrijdbare TV-standaarden om uit te kiezen. We hanteren snelle levertijden, bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. We leggen de drempel om bij Furnea te shoppen graag laag. Via een Track en Trace code is jouw bestelling te volgen. Weet je precies wanneer onze bezorgers op de stoep staan. We verkopen trouwens ook fraaie verrijdbare TV-kasten. Handig als je op zoek bent naar een TV-meubel met wat meer ruimte voor apparatuur en accessoires. Welke moderne blikvanger uit onze collectie verrijdbare TV-standaarden verdient echt een plekje in jouw interieur?