Ondervloeren parket bij Furnea

(4 artikelen)

Ondervloeren parket bij Furnea

Een mooie vloer leggen

Ondervloeren parket zijn niet zichtbaar maar daardoor zeker niet onbelangrijk. Een goede ondervloer is zelfs van cruciaal belang als je jouw vloeren mooi wilt kunnen leggen en er ook nog eens lang van wilt genieten. Het is daarom zeker aan te raden om je goed te verdiepen in de ondervloeren parket. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten ondervloeren. Iedere soort heeft bepaalde eigenschappen en is geschikt voor een bepaald type vloer. Zo zijn ondervloeren parket natuurlijk geschikt voor parketvloeren. Maar ook binnen deze soort ondervloer zijn er veel verschillen. Kortom: ondervloeren voor parket kopen doe je niet zomaar even. Daarom helpen wij jou graag om de beste ondervloer voor jouw huis, ruimte en vloer uit te kiezen.

Waarom ondervloeren voor parket?

We beginnen bij het ‘waarom’. Waarom zijn ondervloeren parket nou zo belangrijk? Bij een ondervloer voor parket vloeren moet je denken aan het egaliseren van de vloer, de geluidsdemping, vochtabsorptie en de warmte of koeling. Wil je daarnaast vloerverwarming? Ook dan heb je speciale ondervloeren parket nodig. Een belangrijk aspect om rekening mee te houden is de geluidsdemping. Veel woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren stellen namelijk bepaalde eisen aan de ondervloer. Zijn die eisen er niet maar heb je wel onderburen? Dan wil je natuurlijk dat jouw ondervloeren parket zoveel mogelijk geluid dempt zodat de onderburen geen overlast van jou hebben. De standaard geluidsreductie is 10 dB. Er zijn echter ook verenigingen die hogere eisen stellen. Ga dus na wat voor jouw huis geldt.

Ondervloeren van de beste merken

We weten inmiddels dat ondervloeren parket heel erg belangrijk zijn voor een mooie vloer en de levensduur van de vloer. Daarom wil je natuurlijk, net zoals bij je vloer, kiezen voor de beste kwaliteit ondervloeren. Wij begrijpen dat. Onze inkopers struinen daarom stad en land af om te beste merken voor ondervloeren parket te selecteren. En dat gaat ons goed af, ook al zeggen we het zelf. Neem een voorbeeld aan het vloeren merk Floorea. Dit merk heeft verschillende soorten ondervloeren in het assortiment. Ondervloeren die ook prima geschikt zijn voor jouw parketvloer. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn de kernwaarden van dit fantastische merk. Je ben dus verzekert van een goede ondervloer waar je niet teveel voor betaald.

Ondervloeren parket kopen bij Furnea

Inmiddels kunnen wij ons zeker een specialist op het gebied van ondervloeren parket noemen. Wil je dus hulp of advies over jouw nieuwe ondervloer? Dan kan je ons telefonisch, per mail, via social media en via de chat bereiken. Vind je het fijn om de ondervloeren parket in het echt te zien? Dan ben je welkom in onze showroom in Schiedam. Onze specialisten adviseren je graag. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw ondervloeren parket gemakkelijk en snel online of in de showroom. Natuurlijk bezorgen wij jouw bestelling gratis bij je thuis en heb je maar liefst 100 dagen bedenktijd. Wil je dus een goede basis voor jouw parketvloer? Dan is Furnea het beste adres om je ondervloeren parket te kopen.