Vloerkleden 280x370 cm bij Furnea

(2 artikelen)

Vloerkleden 280x370 cm bij Furnea | Mooie en grote sfeermakers

Grootheidswaanzin? Kies voor een groot vloerkleed als blikvanger

Woon je groot, dan is het best een uitdaging om jouw interieur gezellig te maken. Grote vloerkleden van 280x370 bieden in dat geval uitkomst. Zo’n groot kleed breekt de ruimte en maakt het meteen een stuk knusser binnen. Je kunt bijvoorbeeld een grote eettafel op zo’n vloerkleed zetten. Of leg neer in de zithoek en plaats zowel de salontafel en de bank op het tapijt. Zo creëer je een soort van wooneilandje. Hartstikke sfeervol! De vloerkleden van 280x370 cm zijn zodanig groot, dat je er zelfs een groot tweepersoonsbed op kwijt kunt. Stap je ’s ochtends met jouw blote voeten op een heerlijk zachte en warme ondergrond.

Grote vloerkleden 280x370 cm bij Furnea

Wist je dat het woord tapijt afgeleid is van het Perzische ‘tafta’? Dit heeft te maken met het feit dat de eerste tapijten gemaakt werden in het oude Perzië. Het Perzisch tapijt is nog steeds ongekend populair en zeker de laatste jaren ook in Nederland weer helemaal hot & happening. In onze webshop kun je terecht voor grote Perzische tapijten van 280x370 cm met fraaie kleurtinten en schitterende krulpatronen. Deze vloerkleden zijn allemaal laagpolig en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Tip: Grote kleden van 280x370 passen niet alleen uitstekend in een woonomgeving. Ook in een grote kantoortuin, winkel, horecagelegenheid of in de wachtruimte van de tandarts is een groot kleed ontzettend mooi.

Kies voor een groot Perzisch tapijt van Lalee

Bij Furnea verkopen we onder andere grote vloerkleden van 280x370 cm van het meubelmerk Lalee. Dit is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring op gebied van het ontwerpen en produceren van de mooiste vloerkleden. Elk groot tapijt in onze collectie is zeer stevig en gaat lang mee. Alle vloerkleden zijn stuk voor stuk blikvangers die je met veel plezier op de grond legt. Perfect als je stijl, comfort, warmte en zachtheid wilt toevoegen aan jouw interieur. Daarnaast zijn de grote tapijten van 280x370 verrassende betaalbaar. Ons motto bij Furnea: betaalbaar design voor iedereen!  

Groot vloerkleed kopen bij Furnea

Je hebt verschillende woonwinkels afgezocht naar het perfecte kleed. Je voeten doen zeer en je bent nog steeds niet geslaagd. Of misschien wel, maar heb je echt geen flauw idee hoe je dat grote kleed in de achterbak van jouw auto krijgt. Je kunt je al die ellende besparen door gewoon online een vloerkleed te kopen bij Furnea. Het enige dat je hoeft te doen is een paar keer klikken met jouw muis. Onze bezorgers leveren het kleed vervolgens netjes bij je af, aan de voordeur. Bezorging is bovendien gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Kan niet misgaan! Naast vloerkleden van 280x370 verkopen we ook kleinere vloerkleden en de mooiste design meubels. Alles om jouw interieur compleet, stijlvol en gezellig te maken! Shopse!

Bekijk ook onze laagpolige vloerkleden en Sisal vloerkleden.