Het leven wordt een stuk makkelijker met een dienblad

Gezellig. Visite. Maar drie keer naar de keuken moeten lopen om kopjes koffie, suiker, melk en koekjes te halen is dan zonde van je tijd. Dan is het tijd voor zo’n handig dienblad. En wat te denken van ontbijt op bed op zondagmorgen? Ook dan is een dienblad een onmisbaar attribuut. Je kunt natuurlijk ook dienbladen voor de salontafel gebruiken. Ons assortiment woonaccessoires is ook op dit gebied erg uitgebreid. Kijk maar eens, je vindt er vast een dienblad dat naar jouw smaak is.

Met een dienblad wordt serveren een koud kunstje

Een dienblad gebruik je vaker dan je denkt. En we hebben een uitgebreide keuze. Hout, riet, kunststof of aluminium, klassiek of modern vormgegeven, een dienblad met pootjes in welke vorm dan ook. Maar heb je wel eens gedacht aan een decoratief dienblad? Als je het dienblad met bijvoorbeeld een mooie schaal of een etagère uit ons assortiment woonaccessoires combineert en zet dat alles op zo’n prachtige wandplank, dan ziet je keuken of woonkamer er ineens een stuk mooier uit. Jij kiest waarvoor jij jouw dienblad gebruikt.

Bestel vandaag je dienblad nog online bij Furnea

Het nut van een dienblad is dus heel veelzijdig. En jij bepaalt dat zelf. Onze inkopers hebben hun uiterste best gedaan een mooie collectie bij elkaar te zoeken. En dat is ze gelukt. Nu bestellen dus, voor een snelle levering van het goedkope dienblad van jouw keuze. Met een paar muisklikken is de bestelling - met korting - geregeld en in de bevestigingsmail die je ontvangt vind je onder andere een Track en Trace. Zo kun je precies volgen waar je dienblad, kandelaar of etagère zich bevindt. Wel zo handig. En mocht het toch niet bij de rest van je inrichting passen? Geen nood. Je krijgt van ons veertien dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Zonder probleem. Want zo zijn we gewoon.