Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Een etagère voor vele stijlvolle hoekjes in je woning

1 - 1 van 1

1 - 1 van 1

Een etagère is een heel handig accessoire voor een feestje of gezellig avondje met vrienden. Je legt een selectie aan verschillende heerlijkheden op je etagère en iedereen kan er makkelijk bij zonder dat je gelijk de hele tafel vol hebt staan met schaaltjes. Dat is natuurlijk helemaal praktisch als je graag spelavonden met vrienden organiseert. Voor veel spellen heb je nou eenmaal behoorlijk wat ruimte nodig op tafel. Maar ook als je geen feestje hebt is een etagère hout een woonaccessoire waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt er je inrichting mee verfraaien en een mooie decoratieve toepassingen bedenken.

Een etagère als decoratieve woonaccessoire

Een etagère kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem in de kast zetten als je hem niet praktisch gebruikt, maar zeg nou zelf, het is toch veel leuker om je mooie etagère gewoon te laten zien? Of je er nu gedroogde bloemen op legt of fruit, maar ook kaarsen of mooie snoepjes, eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen. En combineer je de etagère dan met andere mooie woonaccessoires zoals een kandelaar, een lantaarn en een spiegel, dan heb je bijvoorbeeld op een dressoir een smaakvolle aankleding gerealiseerd. Met heel weinig moeite kun je een etagere kopen bij Furnea.nl.

Bestel je etagère online bij Furnea.nl

Onze inkopers zijn dag in dag uit in de weer om de leukste adressen te bezoeken. Ze brengen iedere keer weer de leukste spullen mee van hun reizen, waaronder ook vaak een mooie goedkope etagère. Je kunt dus gerust regelmatig terugkomen, want wie weet waar ze je mee verrassen. Ook zo’n mooie etagère, dienblad of lantaarn bestel je heel eenvoudig en veilig online. Al onze zendingen worden verzekerd verstuurd met een Track en Trace die je van ons ontvangt in je bevestigingsmail. Onze inkopers zorgen voor de beste prijzen en grote voorraden, dus je hebt je etagère ook nog snel in huis.