Een handig hulpmiddel: de juwelenboom

Die ene ketting die steeds in de knoop raakt. Of die oorbellen, waarvan je er altijd één kwijt bent. Welke armband staat daar ook alweer leuk bij? Het is iedere keer weer zoeken, tot je een juwelenboom gebruikt. Heb je er al één, dan weet je precies wat we bedoelen. Zo niet, dan stel je eens voor, dat je overzichtelijk al jouw kettingen op een rijtje hebt op een design juwelenboom, zonder dat ze in de knoop raken. En dat je je accessoires en sierraden bij elkaar kunt hangen, zoals jij ze het liefste combineert. Dat is het voordeel van een overzichtelijke opbergmogelijkheid als een juwelenboom. De woonaccessoires die je eigenlijk moet hebben!

Met een juwelenboom leg je alle sieraden netjes weg

Soms letterlijk, als je een zilveren juwelenboom kiest in de vorm van een hand. Maar dat hoeft natuurlijk niet. En misschien ben jij wel een accessoireliefhebber en heb je niet genoeg aan één juwelenboom. Dan kun je naar hartenlust combineren. En ook met andere woonaccessoires kun je geweldige je gang gaan. Want heb jij al zo’n mooie dressboy? Eigenlijk een juwelenboom in het groot, vind je niet? Net als een kapstok. En natuurlijk kun je eigenlijk niet zonder een mooie spiegel en misschien een handige wandplank. Het is maar een ideetje.

Een juwelenboom koop je online bij Furnea

Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Klik de goedkope juwelenboom of juwelenbomen van jouw keuze in je winkelwagen en je hebt je bestelling al bijna voor elkaar. Je krijgt bij ons altijd korting op al je aankopen, dus ook op een juwelenboom, opbergdozen of woondecoratie. Dat maakt kopen natuurlijk nog leuker, dat snappen we. En dankzij onze grote voorraden is je bestelling ook nog eens snel bij jou in huis. Zodat je jouw juwelenboom kunt ‘planten’ op de geschikte plek en kunt beginnen met het handig sorteren van je juwelen. De vruchten in de boom hangen.