Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Een spiegel zorgt voor ruimte en is lekker praktisch

1 - 24 van 47

1 - 24 van 47

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…. of op de kast of aan de schouw, je kunt een spiegel op veel verschillende manieren een mooie plek geven. Jij bepaalt waar je een spiegel wilt en dan kun je gaan kiezen uit onze ruime collectie woonaccessoires. Wil je hem in je slaapkamer, boven een commode, is hij voor de badkamer of de hal. Of wil je design spiegels in de woonkamer boven een dressoir. De mogelijkheden zijn eindeloos, eigenlijk kan een spiegel op iedere plek in je huis een mooie plek krijgen. Dus jij mag het zeggen.

Je huis is niet compleet zonder spiegel

Het effect van een spiegel, zeker als je kiest voor een grote op de wand, is dat je ruimte veel groter lijkt. Bovendien weerkaatst hij het licht in de ruimte, je hebt gelijk een veel lichtere kamer en dus veel minder verlichting nodig. En je kunt je design spiegel ook fijn combineren met andere woonaccessoires, als je hem bijvoorbeeld boven een dressoir hangt. Dan kies je voor een lantaarn, een dienblad en een paar vazen en je bent in één keer klaar. Natuurlijk wel precies die spullen die passen bij jouw stijl, maar dat is niet zo moeilijk met de ruime keuze die je bij Furnea.nl hebt.

Een spiegel bestel je veilig online bij Furnea.nl

Onze inkopers zorgen behalve voor een ruime keuze ook voor grote voorraden en hele scherpe prijzen, dat kun je zien. Dus jouw spiegel wordt snel geleverd tegen een heerlijke prijs. Je denkt misschien dat het wat riskant is, je spiegel online kopen. Je wilt tenslotte niet zeven jaar ongeluk over jezelf afroepen. Maar de levering is verzekerd dus daarover hoef je je geen zorgen te maken. In de bevestigingsmail van je bestelling ontvang je een Track en Trace-code. Daarmee kun je de spiegel, zitzak of wandplank precies volgen op zijn weg naar jouw huis.