Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Direct sfeer en comfort met vloerkleden

1 - 24 van 40

1 - 24 van 40

Een geweldige sfeermaker in je huis zijn vloerkleden. Ze dempen geluid, isoleren, zijn zacht aan de voeten en staan gewoon mooi. Vloerkleden geven je inrichting een extraatje dat geen enkel ander onderdeel van je inrichting zo makkelijk doet. Voor welke ruimte dan ook, of het nu je woonkamer, je kinderkamer of je werkkamer is. Een kleed geeft aankleding, het woord zegt het al. En met de keuze die we voor je hebben, kies jij de vloerkleden die passen bij jouw persoonlijke smaak en woonkamer meubels. Zodat je een echte eyecatcher hebt waar je blij van wordt. Iedere dag weer.

Vloerkleden in alles soorten en maten

We hebben vloerkleden in alle soorten en maten. En kleuren en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een hoogpolig vloerkleed of een laagpolig vloerkleed, of dat je voorkeur uitgaat naar moderne of oosterse vloerkleden, je vindt hier precies wat jij mooi vindt. Er is een uitgebreide selectie in soorten, maar ook in kleuren, motieven en niet te vergeten afmetingen. Zodat je geen concessies hoeft te doen, maar in iedere ruimte de vloerkleden kunt leggen die jij het mooiste vindt. Omdat ze er zijn en omdat je ze in één collectie overzichtelijk bij elkaar vindt. Het zijn er alleen wel véél.

Bestel je vloerkleden online

Sorry. Het zijn er echt veel. Onze inkopers houden net zo van vloerkleden als jij. En ze slaan wel eens een beetje door tijdens het inkopen. Maar ze kopen niet zomaar in. Ze weten precies waar ze de mooiste vloerkleden vandaan halen en ze kennen de kunst van het onderhandelen. Allemaal in jouw voordeel. Want niet alleen is de keuze groot, ook onze voorraden zijn groot. Je hebt dus de vloerkleden van jouw keuze snel in huis. Wacht dacht je van een onderhoudsvriendelijk laagpolig vloerkleed of romantische Oosterse vloerkleden. En altijd met korting. Vloerkleden kopen is zo heel leuk, en heel handig.