Ook houten meubels zorgen voor de nodige warmte

(5 artikelen)

Ook houten meubels zorgen voor de nodige warmte

Hout is een geweldig materiaal om te gebruiken in een landelijk interieur, omdat het natuurlijk is en veel warmte uitstraalt. Het heeft ook een lange levensduur en is erg duurzaam. Wat wil je nog meer? Bovendien zijn houten meubels vaak ambacht meubelen die uniek zijn vormgegeven waardoor ze dienst doen als de mooiste eyecatchers voor in je woning. Ze passen ook nog eens erg mooi bij bijna alle meubels. Je hoeft dus je oude meubelen zeker nog niet uit de deur te gooien als je dat niet wilt.

Hoewel houten meubelen niet onderhoudsvrij zijn, kan je ze wel makkelijk onderhouden met de producten van Oranje Furniture Care. Deze vind je eveneens terug in ons assortiment. Er is zelfs voor iedere houtsoort een specifiek product. Dat is belangrijk, want elke houtsoort moet op een andere manier verzorgd worden. Door de juiste producten te gebruiken, zorg je dan ook voor een veel langere levensduur.

Diverse houtsoorten en designs om uit te kiezen

Er zijn verschillende houtsoorten om uit te kiezen. Een van de mooiste soorten is acacia hout, omdat het een unieke look heeft dankzij de vlammentekening. Maar ook eikenhout, teakhout, mangohout en alle andere soorten houten passen heel erg mooi bij de landelijke woonstijl. Je vindt bij Furnea heel wat verschillende soorten landelijke houten meubels. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke houtsoort jij het mooist vindt voor in jouw landelijke inrichting! Laat je ook gerust door ons adviseren als te veel keuzestress hebt.