Badkamermeubels bij Furnea

(187 artikelen)

Badkamermeubels bij Furnea | Creëer een pracht van een badkamer

Een luxe spa in jouw eigen huis

Een badkamer was vroeger misschien vooral een praktische ruimte waar je jezelf even kon opfrissen. Tegenwoordig is de badkamer niet alleen een plek om op te frissen, maar ook om even helemaal te ontspannen na een lange dag. Maak van jouw badkamer dan ook een luxe spa met de badkamermeubels van Furnea. Stijlvolle meubels die speciaal ontworpen zijn voor de meest natte ruimte in huis. Een fraai wastafelmeubel met kraan voor die frisse plons water, een handige badkamerkast om handdoeken en andere spulletjes in op te bergen en een spiegel of spiegelkastje om jezelf een vrolijke glimlach toe te werpen.

Tip: Naast badkamermeubels verkopen we ook accessoires voor de badkamer. Mooie badmatten bijvoorbeeld voor warme voetjes!

De collectie badkamermeubels van Furnea

Bij Furnea verkopen we verschillende badkamermeubels. Wastafelmeubels, badkamerkasten, spiegelkasten en complete badkamermeubel sets. Stuk voor stuk stijlvol, uniek, stevig en praktisch. En natuurlijk aangenaam geprijsd, want wij vinden dat design betaalbaar moet zijn voor iedereen. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel set in Scandinavisch design woonstijl. Minimalistisch en heerlijk rustgevend. Kun je ook uitstekend combineren met een tegel met opvallend patroon! Je kunt ook gaan voor de houtlook. Een prachtige badkamerkast van hout bijvoorbeeld met donker metalen frame of een badkamermeubel waarbij wit en naturel hout gecombineerd worden. Voor ieder wat wils bij Furnea, kijk maar eens rond in onze collectie badkamermeubels!

Badkamermeubels

Luxe design badkamermeubels van onze meubelmerken

Bij Furnea werken we samen met diverse meubelleveranciers, zoals bijvoorbeeld Germania. Elk merk heeft weer een andere visie, waardoor de Furnea collectie ruim en gevarieerd is. Ook breiden wij onze collectie regelmatig uit met nieuwe ontdekkingen van onze inkopers. De meubels voor de badkamer zijn allemaal speciaal ontworpen voor die natte ruimte. De oppervlakken zijn veelal voorzien van een melamine laag en ABS-randen om de meubels te beschermen tegen vocht, vlekken en stoten. De deurtjes zijn bovendien soft-closing, dus geen herrie als je zo’n deurtje dicht gooit. Kortom, de badkamermeubels in onze webwinkel zijn van alle luxe voorzien!

Badkamermeubels kopen bij Furnea

Wil je een badkamermeubel kopen? Dan ben je van harte welkom bij Furnea. In onze uitgebreide collectie vind je vast en zeker de badkamermeubels om thuis een luxe spa te creëren. We hebben een ruime voorraad, dus je hoeft vrijwel nooit lang te wachten op jouw nieuwe badkamermeubels. De verwachte levertijden zijn aangegeven bij de productomschrijving. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Geen probleem dus als je toch niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop. We verkopen trouwens ook meubel onderhoudsproducten om die badkamermeubels lang mooi te houden! Welk blikvangers haal jij naar jouw badkamer?

Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs voor uitstekende badkamermeubels

Wie een blik werpt op ons indrukwekkend en vooral ook erg uitgebreide aanbod aan badkamermeubels, die ziet dat je met onze meubels inderdaad zoiets als een kleine spa in je eigen huis kunt creëren. Badkamerkasten in zowel hoge als lagere uitvoeringen, diverse kolomkasten, wastafelonderkasten, badkamerspiegels en spiegelkasten…

We bieden het allemaal. En hoewel de meubels speciaal geprepareerd zijn voor gebruik in de vochtige badkamer en van uitstekende kwaliteit zijn, betaal je bij ons nooit de hoofdprijs. Ook dat is een voordeel van winkelen in onze online shop. Over dat online shoppen gesproken. Neem daar wel de tijd voor. Ons aanbod aan badkamermeubels is al heel erg groot. Dat geldt echter zeker ook voor de andere meubels die we aanbieden. Plan een middag vrij, doe de deur op slot en bezoek onze online shop. Alleen dan kun je al het moois, dat we in de aanbieding hebben, bekijken en alleen dan kun je ook de juiste keuze maken. 

De wastafelonderkast heeft zich stormachtig ontwikkeld

Een zeer bekende badkamermeubel is wel de wastafelonderkast. Dat zijn die kasten die je zo onder de wastafel schuift. Daarmee vult het een anders loze ruimte perfect in. Ideaal, want vaak is de ruimte in de badkamer toch al beperkt. En dus moet je daar slim mee omgaan. Dat doe je met een van de wastafelonderkasten die we voor je geselecteerd hebben. Je hebt uitvoeringen met extra lades om zo nog meer op te kunnen bergen. Ook deze badkamermeubels hebben zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld.

Zeker wat betreft het design en de afwerking is een inhaalslag gemaakt. De coating op al onze wastafelonderkasten beschermen tegen vocht en vaak wordt gebruik gemaakt van MDF-hout. Idealiter kies je voor een badkamermeubel met een zelfsluitend systeem. Dan weet je zeker dat de kast altijd dicht is en dat staat wel zo netjes. Je kunt bij dergelijke badkamermeubels tegenwoordig ook kiezen voor bijzondere poten in chrome en voor extra mooie handgrepen. 

Kolomkast bespaart ruimte en biedt bovendien genoeg ruimte

Dat de kolomkast ook al een prominente rol speelt binnen de afdeling badkamermeubels is logisch. Met een dergelijke smalle kast creëer je veel opbergruimte en heb je toch een kast die relatief weinig ruimte inneemt. Ideaal dus voor in een kleine ruimte als de badkamer vaak is. Ook nu bieden we weer tal van verschillende uitvoeringen.

We hebben ze met glas, wat de uitstraling van deze kast nadrukkelijk ten goede komt. Lades, met glas en met bijvoorbeeld aluminium poten; het kan bij ons allemaal en steeds combineren deze badkamermeubels het functionele met een grote dosis uitstraling. 

Wat is een badkamer zonder een mooie, grote spiegel?

Wat zeer zeker niet in een badkamer kan ontbreken is een goede badkamerspiegel. Wij raden je, als je voldoende ruimte hebt, zeker de grotere uitvoeringen van harte aan. De spiegel is belangrijk. Ga maar na wat er voor de spiegel allemaal gebeurt; van scheren tot het stylen van je haar, de tanden poetsen en het aanbrengen van make-up.

De spiegel helpt je er na een verkwikkende douche er geweldig uit te zien. Veel van onze spiegels zijn voorzien van een plankje, handig om toiletartikelen op te plaatsen. Bovendien is het badkamermeubel pur sang uitgerust met led verlichting. Je moet uiteraard wel zien hoe je haar zit. 

Kies voor een uitvoering met eiken deuren

Nog een tip dan wat betreft badkamermeubels; Germania biedt steeds weer de leukste en ook beste badkamerkasten. Je kunt deze badkamermeubels prima aan de wand bevestigen, opnieuw een sterk ruimtebesparende maatregel en dus gewoon slim.

De kasten lenen zich bij uitstek voor het opbergen van handdoeken en aanverwante zaken die je in de douche gebruikt. Ook nu kun je weer kiezen voor een uitvoering die jij mooi vindt en bij de rest van de badkamermeubels past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de hoofdkleur wit, uitgevoerd met eiken deuren. Ook met de handgrepen kun je variëren. Je hebt dergelijke wandkasten ook beschikbaar met deurdempers. 

Meer uitstraling met een spiegelkast in je badkamer

Zoek je een badkamermeubel dat echt uitstraling heeft en dus in alle opzichten van toegevoegde waarde is, dan zoek je naar een spiegelkast. Deze kasten heb je in zowel de sobere uitvoering als in een luxe uitvoering.

In dat laatste geval koop je een kast die beschikt over een led lamp en een in de kast verwerkt stopcontact. Ook zijn er spiegelkasten beschikbaar met deurdempers. Heb je wat meer ruimte en een wat langere wand in de badkamer? Dan staat een grotere spiegelkast echt prachtig. Meteen krijgt je badkamer zo meer uitstraling. Daarnaast biedt een grote kast natuurlijk ook meer ruimte. 

Badkamermeubels met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Er zijn meer dan voldoende argumenten op te voeren om toch vooral zaken met ons te doen. De prijs- kwaliteitsverhouding is daar een van. Want wij laten nu ondertussen al heel lang zien dat de mooiste meubels niet altijd heel erg duur hoeven te zijn.

Bovendien heb je bij ons nog echt wat te kiezen. En behalve de beste en mooiste badkamermeubels, bieden we nog heel veel meer andere meubels. Ze zijn allemaal kwalitatief uitstekend en ook voor die meubels geldt dat je er nooit de hoofdprijs voor hoeft neer te leggen. 

Samenvatting: Met de juiste badkamermeubels maak je van je eigen badkamer een luxe spa. Bij Furnea bieden we een enorme collectie badkamermeubels aan. Je vind in ons assortiment alles van wastafelmeubels tot aan spiegelkasten en complete badkamersets. Furnea werkt samen met verschillende meubelleveranciers.

Een voorbeeld van een meubelmerk dat je aantreft in ons assortiment is Germania. Alle badkamermeubels in het assortiment zijn ontworpen voor de natte badkamer. Zo kunnen de meubels goed tegen vocht, vlekken en stoten. De deurtjes van de meubels zijn soft-closing. Ondanks de kwaliteit van onze meubels, is Furnea allesbehalve duur. Wil je de meubels optimaal kunnen onderhouden? Dan hebben we ook daarvoor de juiste middelen in huis. Bovendien kun je bij ons zeker zijn van een uitstekende service. Zo krijg je standaard 100 dagen retourrecht en 5 jaar garantie.