Germania Genova-serie: Alles wat je nodig hebt voor een luxueuze hal

(13 artikelen)

Genova-serie: Alles wat je nodig hebt voor een luxueuze hal 

Wil jij je hal graag een luxueuze uitstraling geven? Dan is het de moeite waard om de prachtige Genova-serie van Germania te ontdekken. De meubels uit deze collectie zijn namelijk allemaal prachtige blikvangers met een bijzondere luxueuze uitstraling. Ontdek de verschillende modellen in ons assortiment, kies je favorieten en creëer een interieur om nooit genoeg van te hebben

Laat je interieur schitteren 

De Genova meubels van Germania zijn letterlijk en figuurlijk schitterend. Ze zijn namelijk voorzien van een glazen paneel waardoor ze extra opvallen. Dat geldt voor ieder meubel uit de collectie. Deze halmeubels zijn dus zeker niet alledaags. Sterker nog: de kans is klein dat je ooit nog zo'n bijzondere meubelen voor in je hal zal tegenkomen. Als je van speciale blikvangers houdt, mogen ze dus niet uit je interieur ontbreken!

Duurzaam en eenvoudig te reinigen 

De Genova meubels zijn allemaal vervaardigd van melamine gecoat hout en metaal. Ze zijn daarnaast voorzien van glazen frontpanelen. Het is deze combinatie dat ze zo duurzaam maakt. Van de Genova halmeubels kan je dus ontzettend lang genieten. Daarom zijn ze zo'n goede aankoop!

De glazen frontpanelen zorgen er ook voor dat de meubels eenvoudig te reinigen zijn. Al wat je nodig hebt om ze schoon te maken, is een vochtig doekje en een beetje van de speciale onze LCK Spray. Wrijf eventjes over de vlekken en je bent klaar. Zo eenvoudig kan het zijn! Doordat je niet urenlang hoeft te schrobben, besparen de meubels je ook veel tijd.

Ontworpen met soft-close deuren 

De Genova kasten zijn voorzien van soft-close deuren. Dat heeft enkele interessante voordelen. Zo zorgt het ervoor dat de deuren lichtjes toegaan, wat als bijkomend voordeel heeft dat er minder snel slijtage komt. 

Het soft-close systeem zorgt daarnaast voor rust in je woning. Doordat jij of een ander gezinslid de deuren niet te hard kan toeslaan, heb je namelijk nooit meer last van het vervelende geluid dat daarbij hoort. 

Kom niets tekort in je hal

De Genova collectie is echt heel erg compleet. Dat is fijn, want het betekent dat je al je halmeubelen kan kopen in dezelfde stijl. In de serie vind je dus een halbank, een schoenenkast, een kapstok, halmeubel sets en een spiegel. Je komt dus niets tekort in de ruimte als je voor de Genova collectie kiest!

De halmeubel sets zijn voornamelijk erg interessant, omdat je op die manier zelf je halmeubels niet meer hoeft uit te zoeken. Alle meubels passen zo bovendien perfect bij elkaar. Er zijn meerdere halmeubel sets verkrijgbaar. Ze zijn verschillend in grootte en samenstelling. Er zit dus voor iedereen de ideale set bij! 

Geen handige Harry? Maak dan gebruik van onze montageservice 

Wist je dat Furnea ook een montagedienst heeft? Dat is erg fijn, want het wil zeggen dat jij je mooie Genova meubels zelf niet hoeft te monteren. Op die manier ben je er zeker van dat je meubels stevig in elkaar worden gezet. Bovendien spaar je jezelf zo veel stress en tijd uit.

Luxe halmeubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plaats om luxe halmeubels te kopen, want je krijgt van ons heel veel extra's. Zo geniet je bij elke aankoop van gratis bezorging en vijf jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast mag je je artikelen gratis terugsturen binnen de 100 dagen.

Furnea heeft bovendien een showroom. Als je dus echt niet weet wat kiezen, kan je langskomen. Doordat je alle opties in het echt kan bekijken, zal je al snel een keuze kunnen maken. En als dat dan toch niet het geval is, kan je om raad vragen aan de interieurspecialisten die ter plaatse aanwezig zijn!