Quattro bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(46 artikelen)

Sits Quattro bankstel zelf samenstellen | Furnea

Hoe vervelend is het dat je het bankstel van je dromen hebt gevonden, maar dat het qua model toch net niet is. Of de kleur die jij zoekt, is in dit model niet verkrijgbaar? Kies er dan voor om je eigen bankstel samen te stellen. Dit Quattro bankstel is van de hand van het design meubelmerk Sits. De banken worden ontworpen door Scandinavische top designers. Jij hebt nu de kans om de designer in jezelf naar boven te halen door zelf je Quattro bankstel van Sits samen te stellen. 

Stof en kleurkeuze

Je kan kiezen voor de kleur en stof die we online aanbieden. In de showroom is er echter nog veel meer mogelijk. Kom gerust langs om al die mogelijkheden te bekijken. De stoffen die we aanbieden zijn volgens de nieuwste trends geselecteerd en daarbij is constant oog voor gebruiksvriendelijkheid. Stevige stoffen en duurzame materialen staan hoog in het vaandel

Poten, samenstellingen en andere mogelijkheden

Naast de keuze voor een kleur en stofsoort, kies je ook of je poten van metaal of hout wil. Hierbij is het maar net wat jij het mooiste vindt. De mogelijkheden om je bankstel samen te stellen, stoppen hier niet! Je stelt alle elementen van de bank helemaal zelf samen. Zo wordt ook de vorm van de bank helemaal uniek en geheel naar je eigen smaak en wensen. Op die manier krijg je altijd een bank die past bij de ruimte die je hebt. Ben je nu klaar met het samenstellen van de bank? Zeker niet! Ook de vorm van de armleuning kan geheel naar wens worden aangepast. Kies bijvoorbeeld voor een model met een chaiselongue, een hoek links of rechts en extra brede armleuningen om een dienblad met wat drinken en een snack op kwijt te kunnen. Zo heb jij alles binnen handbereik. Houd jij van een inrichting die helemaal in balans is en met meubelen die geheel bij elkaar passen? Vul je Sits Quattro bankstel dan aan met een mooie Love salontafel en/of bijzettafel van Sits. Zo creëer je eenvoudig een complete set.

Sits Quattro bankstel samenstellen en bestellen bij Furnea

We heten je van harte welkom in onze showroom om alle opties te bekijken. De mogelijkheden, kleuren, stoffen en samenstellingen zijn zo divers dat we zeker weten dat jij hier wel een bankstel vindt dat op alle vlakken aan je wensen voldoet. We adviseren je altijd een onderhoudsmiddel aan dat specifiek is voor jouw gekozen bank. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea krijg je standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Zien we je binnenkort in de showroom? De koffie en thee staat klaar. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.