Binnenschuiflades voor je Jutzler kledingkast bestel je bij Furnea

(16 artikelen)

Jutzler binnenschuiflades

Binnenschuiflades toevoegen aan je Jutzler kledingkast? Dat is slim, want je kunt daarin eenvoudig kleine kledingstukken opbergen. Denk aan sokken, onderbroeken, enzovoort. De binnenschuiflades zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bekijk ze allemaal, kies je favoriet en maak je kast nog mooier én praktischer!

Handige soft-close lades waar je blij van wordt

Alle binnenschuiflades van Jutzler zijn voorzien van een soft-close systeem. Daardoor kun je ze geruisloos open- en toeschuiven. Dat is prettig, want zo heerst er altijd rust in je slaapkamer. Ook als je partner iets uit de kledingkast neemt terwijl jij nog aan het slapen bent. Een functie om blij van te worden!

De lades zijn ook van topkwaliteit, omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals veiligheidsglas en melamine gecoat meubelplaathout. Je zult er dan ook erg lang van genieten.

Binnenschuiflades in diverse formaten en uitvoeringen

De ideale binnenschuiflade voor in de Jutzler kast van jouw keuze? Die vind je zeker, want er zijn veel verschillende formaten en uitvoeringen om uit te kiezen. Zo kun je een lade met veiligheidsglas kopen of kiezen voor drie lades in één element. En dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden!

Bekijk de rest van het assortiment voor nog meer handige elementen

Het is interessant om ook de rest van het Jutzler-assortiment te bekijken, omdat je daar nog meer handige elementen vindt voor in je kast. Kun je niet kiezen? Dan helpen wij je graag!