Dan Form

(216 artikelen)

Dan Form bij Furnea | Prachtige tafels en stoelen van hoge kwaliteit

De jonge Jørgen Mensen maakte in 1992 in de kelder van zijn huis een mooie gebogen houten stoel. Deze JACKPOT-stoel bleek het startpunt te zijn van Dan Form. Dit meubelmerk uit Denemarken is onder leiding van Jørgen Mensen en Sanne Protin uitgegroeid tot een wereldspeler op de internationale meubelmarkt. Sinds 1992 is het assortiment uitgebreid van een enkele stoel naar een grote collectie design tafels en stoelen. Het meubelmerk blijft continu zoeken naar manieren om te blijven innoveren en verrassen. De belangrijkste kernwaarden van het meubelmerk Dan Form zijn: eigentijdse ontwerpen, hoge kwaliteit en betaalbare luxe voor iedereen.  

De design tafels en stoelen van het meubelmerk Dan Form

De collectie van Dan Form bestaat uit exclusieve design tafels en stoelen. De ontwerpen van het meubelmerk zijn modern en er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Je ziet bijvoorbeeld veel stoelen van leer en stof met metalen of houten poten. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk. Op gebied van zitmeubelen heb je keuze uit minimalistische eetkamerstoelen, luxe eetkamerfauteuils met armleuningen, hippe hoge barkrukken en barstoelen, leuke hockers en praktische verstelbare bureaustoelen op wieltjes. De stoelen kun je zo neerzetten of in meervoud aanschuiven aan een fraaie Dan Form eettafel. Elk meubel van Dan Form is zeer duurzaam, gemaakt met de beste materialen en heeft een unieke look.

Dan Form meubels kopen bij Furnea

Het meubelmerk Dan Form exporteert naar meer dan 50 landen. De klantenkring is zeer divers: toonaangevende designwinkels, grote winkelketens, architecten, hotels, restaurants en cafés. De nieuwste ontwerpen worden twee keer per jaar gepresenteerd op grote meubelbeurzen in Europa. Furnea mag zich met trots een van de verkooppunten noemen van Dan Form design tafels en stoelen. Bij ons koop je een Dan Form meubel eenvoudig en snel online. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Maar geloof ons: zo’n modern exclusief meubel van het meubelmerk Dan Form wil je echt niet terugsturen. De kans is groter dat je na jouw eerste bestelling nog een paar design meubels extra aankoopt. Je bent gewaarschuwd…