Wandkasten bij Furnea

(199 artikelen)

Wandkasten bij Furnea | Maak van je muur een echt kunstwerk

Hang je kasten op aan de muur

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten en maten kasten verkrijgbaar. Één daarvan is de wandkast. Deze woonkamer meubels kun je aan de muur ophangen of bevestigen. Kasten voor aan de muur hebben verschillende voordelen: je bespaard ruimte, je kunt gemakkelijker stofzuigen en het ziet er natuurlijk hartstikke gaaf uit. Een wandkast ophangen heeft echter wel wat voorbereidingen nodig. Kijk bijvoorbeeld eerst naar de soort muur waar je hem aan wilt ophangen. Heb je bijvoorbeeld een gipsmuur? Dan is het aan te raden om speciale gipspluggen te gebruiken. Daarnaast moet je kijken of je muur recht loopt. Wil je jouw wandkast waterpas ophangen of wil dat je hij meegaat met de iets wat scheve muur. Het kost wat voorbereiding maar als hij eenmaal hangt kun je er niet meer omheen!

Ontdek de wandkast

De wandkast is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kasten heb je in dichte en open exemplaren. Laten we beginnen bij de open wandkast. Deze modellen zijn ontzettend decoratief en gezellig. Door het open frame kun je namelijk leuke woonaccessoires of bijvoorbeeld je dierbare verzameling auto’s neerzetten. De grote modellen zijn geschikt om leuke plaids of kussen in neer te leggen. Kortom: je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan. Daarnaast hebben we de dichte wandkast. Deze modellen hebben vaak een lade of een deurtje. We hoeven natuurlijk niet te vertellen dat deze modellen de praktische opbergers van je woonkamer zijn. Ze creëren namelijk veel extra opbergruimte. 

Een collectie van diverse meubelmerken 

Wanneer je onze collectie wandkasten bekijkt zal je zien dat de meubelmerken Benvenuto Design en Germania vaak terugkomen. Deze merken hebben dan ook een uitgebreide collectie met kasten die aan de muur bevestigd moeten worden. De modellen zijn vaak onderdeel van een woonprogramma en bedoeld om een tv-meubel of zwevende kast te creëren. Je kunt kiezen uit verschillende elementen in dezelfde kleur en stijl. Met deze elementen kun je zelf het meubel samenstellen. Natuurlijk hebben we nog veel meer meubelmerken in onze collectie. Scroll maar eens door ons aanbod heen ontdekt de wandkasten.

Wandkast kopen bij Furnea

Heb je lege muur of wil ook zo’n gaaf tv-wandmeubel? Dan is een wandkast onmisbaar. De inkopers van Furnea hebben geprobeerd om een veelzijdige collectie samen te stellen. En dat is, als we zo vrij mogen zijn, goed gelukt. De modellen passen bij verschillende interieurstijlen waardoor we voor iedere woonkamer een leuke wandkast hebben. Heb je jouw model gevonden? Dan bestel je deze gemakkelijk online. Bij Furnea kun je rekenen op een goede service. Gratis bezorging en retour is bij ons bijvoorbeeld vanzelfsprekend. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of te helpen bij je keuze. Want met zo’n grote collectie begrijpen wij dat die keuze soms best lastig kan zijn.