Mumbai Serie | Massief houten woonkamermeubels

(46 artikelen)

Mumbai Serie | Massief houten meubels

Handgemaakte meubels  

De meubels uit de Mumbai serie zijn gemaakt van massief Sheesham hout. Deze bijzondere hardhoutsoort is afkomstig uit India en Pakistan. Dit prachtige hout is heel fijn, heeft rustige kleuren en kan dankzij de hoge dichtheid tegen een stootje. De meubels van de Mumbai serie zijn hierdoor niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel bijzonder om te ervaren. De complete woonkamer meubelstukken, de bijzondere wijnrekken en de set van plantenzuilen kunnen zowel als set of los van elkaar je interieur verrijken. 

Meubels voor meer sfeer en stijl

Deze woonkamer meubels zijn gemaakt van massief Sheesham hout. Door te werken in verschillende hoogtes en speels design zijn er prachtige meubels ontwikkeld. De boekenkasten in verschillende formaten hebben een origineel ontwerp en kunnen tevens als roomdivider gebruikt worden. Verder bestaat de serie uit verschillende soorten eettafels in diverse formaten met daarbij behorende eetkamerbanken, consoletafels, dressoirs, salontafels en nachtkastjes. Handige meubelstukken zoals de verschillende soorten bijzettafels, lectuurbakken en set van pilaren zijn dan ook niet weg te denken om je interieur compleet te maken. Een ding hebben alle meubelstukken gemeen. Het hout is netjes afgewerkt met een transparante lak zodat de meubels veilig gebruikt kunnen worden.

Mumbai serie kopen bij Furnea

De Mumbai serie is van het meubelmerk Sky Style. De prachtige meubels zijn gemaakt van massief hout. Ieder meubelstuk heeft een eigen houtkleur en houtstructuur. Hierdoor hebben de meubels die unieke kenmerken. Deze serie kun je met alle gemak online bestellen bij Furnea. Door onze gratis bezorging en retour service maken wij het bestellen nog leuker en gemakkelijker. Bovendien geven wij vijf jaar gegarandeerd garantie op onze gehele collectie. Wij staan namelijk volledig achter de kwaliteit van onze meubels. Bestel dus snel!