Edda bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(29 artikelen)

Sits Edda Bankstel Bloom Teddy Bruin Stof

Sits Edda bankstel zelf samenstellen | Furnea

Maak kennis met het prachtig Edda bankstel van Sits. Een duurzaam design bankstel waar je hart sneller van slaat. Doordat het een modulair systeem is, stel je het bovendien samen zoals jij dat verkiest. Zo krijg je een bankstel die volledig bij je smaak én interieur past. Ontdek de mogelijkheden en ga aan de slag! 

Een prachtige eyecatcher van BÖTTCHER&KAYSER 

Wat het Edda bankstel zo bijzonder maakt? De prachtige Scandinavische vormgeving natuurlijk! Dit designmeubel is gecreëerd door de Duitse ontwerpstudio BÖTTCHER&KAYSER, vernoemd naar de gelijknamige topdesigners Moritz Böttcher en Nikolaus Kayser. 

Bij het ontwerp werd niet alleen rekening gehouden met de uitstraling van het meubel, maar ook met de duurzaamheid en het comfort. En er is nog iets heel speciaals: dit is een modulair systeem. Dat betekent dat je zelf de indeling en grootte van je bank kan bepalen. De verschillende modules passen namelijk in elkaar. 

Onze favorieten op basis van de nieuwste meubeltrends

Bij Furnea vind je Edda zitbanken die reeds samengesteld zijn. We hebben deze voor jou geselecteerd op basis van de nieuwste trends. Ook hielden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de samenstelling. Als je geen zin hebt om zelf een bank samen te stellen, kan je dus kiezen voor een van deze banken. In dat geval zijn er ook verschillende opties.

Eenvoudig je eigen zitbank samenstellen 

Niets is zo leuk als een bankstel op maat van je interieur. Zo sluit het aan al je wensen en noden aan. Zelf een bank samenstellen is ook helemaal niet moeilijk. Het is vooral belangrijk dat je alle opties bekijkt en goed nadenkt over de keuzes die je maakt. We geven je enkele tips!

Welk model past bij je?

Woon je alleen of samen met je partner? Dan is een tweezitsbank een goede optie. Het biedt namelijk net voldoende plaats voor twee personen. Kies eerder voor een gepersonaliseerde driezitsbank als je graag meer plaats wilt of als je met drie personen bent.

Gebruik je je zitbank ook echt om urenlang in te relaxen en luie dagen in te spenderen? Dan is het aangeraden om een chaiselongue (bij) te kiezen. Dit is een zitstoel met een verlengd voetstuk. Je kan er dus heerlijk languit in liggen. Ook een ottoman maakt het je mogelijk om je voeten optimaal te strekken. Deze verplaats je makkelijker dan een chaise longue, want het heeft geen rugsteun en is dus lichter. Heb je een groot gezin? Dan kijk je weer beter richting een hoekbank of u-bank.

Kies je favoriete kleur

Weet je ondertussen welk model je wilt? Dan is het tijd om na te denken over de kleur. Er is heel veel mogelijk. Om de juiste kleur te kiezen, dien je jezelf vooral af te vragen welke kleur er goed bij de rest van je inrichting past. Dat is belangrijk, want een zitbank valt op. Denk hier dus goed over na. Raak je er alleen niet aan uit? Maak je dan geen zorgen, want je kan om advies vragen aan onze interieurexperts!

Selecteer de poten die je wenst

De houten poten zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende decor. Onderschat het belang van goede poten niet, want het vervolledigt de uitstraling van je zitbank. 

Er is zoveel meer mogelijk in de Furnea showroom

In de Furnea webshop vind je zitbanken die al samengesteld zijn. Als je zelf het model, de kleuren en de poten wilt kiezen, zijn er ontzettend veel mogelijkheden wanneer je naar onze showroom komt. Bovendien kunnen wij je daar helpen met het creëren van de perfecte design zitbank. 

Onze interieurexperts zijn namelijk steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en hebben veel ervaring met het samenstellen van interieurs en meubels. Ze houden ook steeds rekening met jouw wensen en smaak. Als je dus de design zitbank wilt kopen van je dromen, is het een goed idee om ons een bezoekje te brengen!