Wandkapstokken bij Furnea

(59 artikelen)

Wandkapstokken bij Furnea | Praktisch en een plaatje aan de muur

Een kapstok aan de wand voor een stijlvolle en opgeruimde entree

Een wandkapstok is een must als je jouw huis netjes en opgeruimd wilt houden. Iedereen die bij jou binnenkomt kan direct zijn of haar jas ophangen aan een van de haakjes of op een kledinghanger. Fijn toch? En natuurlijk is er ook genoeg plek voor jassen en sjaals. Een kapstok was vroeger vooral functioneel. Tegenwoordig zijn het ook echte blikvangers waar je jouw entree stijlvol mee aankleedt. Een design wandkapstok is niet alleen onmisbaar in een woonomgeving. Overal waar jassen uitgedaan worden komt zo’n kapstok voor aan de muur van pas. In de ontvangstruimte van een kantoor of restaurant bijvoorbeeld of in de wachtruimte van de tandarts.

Van landelijke houten tot moderne rvs wandkapstok

Iedereen heeft een andere smaak. En dat is maar goed ook, want anders zagen alle interieurs er hetzelfde uit. Niks aan, toch? Vandaar dat je bij Furnea wandkapstokken kunt kopen in allerlei verschillende stijlen, vormen en formaten. Grote wandkapstokken met een roede en meerdere haakjes bijvoorbeeld. Maar ook kleine wandkapstokken met enkele haakjes. Ga je voor een moderne rvs wandkapstok of een houten wandkapstok met landelijke look? Ook handig zijn de metalen kapstokken met hoge haakjes voor volwassen jassen en lage haakjes voor kinder jassen en tassen. Kortom, kapstok-keuze genoeg!

M2 Kollektion, Germania en andere meubelleveranciers van wandkapstokken

Bij Furnea werken we samen met meubelmerken die onze visie delen. Functionele wandkapstokken met een aantrekkelijke en unieke look. Oftewel, kapstokken die je vol trots aan de muur ophangt. Meubelmerken die bekend staan vanwege de prachtige design wandkapstokken zijn bijvoorbeeld Germania, M2 Kollektion en Davidi Design. Door alle ontwerpen van onze meubelleveranciers samen te voegen ontstaat vervolgens een prachtige en gevarieerde collectie wandkapstokken: de Furnea collectie.

Tip: Vind je het ook prettig als alle handschoenen, schoenen en hoeden achterblijven in de hal of gang? Kies dan voor een wandkapstok met hoedenplank en combineer de kapstok met een schoenenkast.

Wandkapstok kopen? Dat kan snel en gemakkelijk in de webshop van Furnea. Voor unieke en aantrekkelijke wandkapstokken ben je bij ons aan het juiste adres. En dat voor een aangename prijs. We vinden het namelijk belangrijk dat design betaalbaar is voor iedereen. Heb je een keuze gemaakt, dan betaal je vervolgens in een beveiligde omgeving. Als je wilt kun je zelfs rentevrij gespreid betalen. Binnen Nederland en België is bezorging gratis. Bovendien heb je 100 dagen retourrecht en ontvang je 5 jaar gegarandeerd garantie. Als je nu nog niet overtuigd ben, dan weten we het niet. Bestel die nieuwe wandkapstok dus snel, zodat jij straks bij binnenkomst die blikvanger kunt bewonderen. En natuurlijk jouw jas, tas en sjaal netjes kunt ophangen. Bekijk snel onze collectie wandkapstokken!