Liam Bankstel: zelf samenstellen

(31 artikelen)

Sits Liam Bankstel: zelf samenstellen bij Furnea

Het modieuze meubelmerk Sits heeft weer een nieuwtje waar je vast stapelgek op zal zijn: het Liam bankstel. Dit prachtige bankstel, ontworpen door een topdesigner, is alles wat jij nodig hebt om optimaal van je interieur te genieten. Want het is een designmeubel dat er erg trendy uitziet. Bovendien biedt het je heel wat comfort. En het wordt nog beter: je kan het Liam bankstel volledig personaliseren. Van de poten tot de kussens en van het kleur tot de stofsoort. Dat betekent dus dat het mooi past in elk interieur! 

Onweerstaanbaar mooie zitbank 

Je merkt meteen dat het Liam bankstel gemaakt is door topontwerpers. Niet alleen dankzij de bijzonder elegante vormgeving, maar ook door het slimme gebruik van materialen. Enkel de beste materialen werden namelijk gekozen voor het vervaardigen van deze topper. 

Dat geldt voor elke module, want het bankstel bestaat uit diverse modules. Die kan je in elkaar zetten zoals je zelf wilt om zo een u-bank of andere soort zitbank te ontwerpen. Wat voor soort zitbank je ook samenstelt, je kan altijd rekenen op ultiem comfort en onevenaarbare schoonheid.

Geniet er lang van dankzij de uitstekende kwaliteit

Het Liams bankstel is gemaakt uit diverse modules. Dat betekent dat je zelf het model kan kiezen. Er zijn ook keuzemogelijkheden op vlak van poten, kussens, kleur en stofjes. Welke opties je ook kiest, je kan altijd van de beste kwaliteit genieten.

Als jij het belangrijk vindt om milieuvriendelijke meubels te kopen, maakt de Liam zitbank je ook gegarandeerd blij. Het frame is namelijk vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het Liam bankstel is dus een zeer verantwoorde keuze.

Neem geen risico: bestel onze iProteqt All in House Service

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongelukje kan altijd gebeuren. Een van je kids die een glaasje frisdrank omstoot op je zitbank. Of je huisdier die vrolijk aan je bank zit te krabben. Het zijn dingen die erbij horen. Maar als je net een nieuwe design zitbank gekocht hebt, is dit uiteraard niet fijn. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken, want je kan onze iProteqt All in House Service bijbestellen!

Dat houdt in dat je de komende 5 jaar recht hebt op gratis reparatie in het geval van vlekjes en scheurtjes. Zo kan jij zonder zorgen gebruikmaken van deze mooie design zitbank. Onze iProteqt All in House service is bijzonder nuttig met kids of huisdieren in huis. Want dan is een ongelukje nog sneller gebeurd!

Makkelijk je eigen zitbank samenstellen 

Zelf een zitbank samenstellen is niet zo moeilijk als je denkt. Duid je voorkeuren aan in het dropdown menu die je rechts bij het meubel terugvindt. Wil je nog meer opties? Dan is het aangeraden om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Dit zijn de verschillende mogelijkheden die je er hebt: 

Diverse modellen

De eerste keuze die je dient te maken, is het gewenste model van zitbank. Dat hangt vooral van je smaak en de grootte van je gezin af. Er is keuze uit een chaiselongue, een u-model, een 3-zitsbank, 2-zitsbank en een hoekbank. Voor grotere gezinnen is een u-model en hoekbank vooral aangeraden, omdat het iedereen voldoende relaxruimte biedt.

Poten en stofjes

Ook op vlak van poten en stofjes kan er heel veel. Er zijn namelijk diverse soorten stofjes en verschillende kleuren om uit te kiezen. De poten zijn dan weer verkrijgbaar in allerlei afmetingen, soorten en materialen. 

Extra comfort 

Dit bankstel is extra speciaal, omdat je ook kussen opties hebt. Je kan dus meer kussens bijbestellen om zo te genieten van extra comfort. De kussens bestaan in diverse afmetingen en zijn verkrijgbaar met een schuim- en/of siliconenvulling.

Eindeloze opties in onze showroom 

In onze webshop heb je al heel veel mogelijkheden om je zitbank te personaliseren. Maar als je het nog meer bij je interieur en smaak wilt laten passen, kom je het best langs in onze showroom. Daar is er namelijk nog zoveel meer mogelijk.

Het andere grote voordeel van langskomen in de showroom is dat je altijd kan rekenen op advies van onze interieurexperts. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over een miskoop en hoef jij je hoofd ook niet te breken. Een bezoekje brengen loont dus de moeite!