Open boekenkasten bij Furnea

(87 artikelen)

Open boekenkasten bij Furnea | Voor jouw mooiste spulletjes

Open boekenkasten: niet alleen voor boeken

Een boekenkast is natuurlijk de beste plek voor jouw boeken. In de open boekenkasten van Furnea kun je echter nog veel meer kwijt. Jouw mooiste woonaccessoires bijvoorbeeld. Denk aan fotolijstjes, planten, windlichten of souvenirs uit verre landen. Zo’n open boekenkast is ook uitstekend te gebruiken als kast in de badkamer om handdoeken in op te bergen. Of in de slaapkamer als originele en speelse open kledingkast. Op de werkkamer misschien om al jouw ordners een plekje te geven? Een open opbergkast doet trouwens ook goed dienst als roomdivider. Ideaal als je een grote ruimte knusser wilt maken.

Van stoere industriële tot charmante houten open boekenkast

Op zoek naar een open boekenkast? Bij Furnea vind je open boekenkasten in alle soorten en maten. Een open kast met vakken bijvoorbeeld of een volledig open kast met planken. Een boekenkast die deels open is en deels voorzien is van deurtjes. Strak vormgegeven open boekenkasten met planken die op gelijke hoogte van elkaar hangen. Hele creatieve open kasten met planken in verschillende formaten en die speels naast en onder elkaar opgehangen zijn. Een combinatie van ruw hout en metaal of een volledig witte kast?  Misschien een open kast met fel gekleurde planken? Landelijk, industrieel of toch modern? Wat je maar wilt, je vindt het bij Furnea! Kijk maar eens rond!

Open boekenkasten van onze meubelmerken

Open boekenkasten? Wij zijn er dol op, net als veel van onze meubelleveranciers. De open kasten van Ragaba zijn bijvoorbeeld super stijlvol. En de boekenkasten van Germania en Interlink SAS zijn ook erg mooi en bovendien bijzonder praktisch. Richmond Interiors gaat altijd voor unieke blikvangers. Haal je een creatie in huis van dit meubelmerk, dan wordt je daar gegarandeerd heel blij van. Wat alle open boekenkasten gemeen hebben is een uitstekende kwaliteit, een fijn prijskaartje en een unieke uitstraling.

Tip: Een smalle hoge open boekenkast kun je ook goed gebruiken als schoenenkast in de hal. Slingeren die schoenen voortaan niet meer door het hele huis.

Open boekenkast kopen bij Furnea

Geef jouw interieur meer uitstraling door een open boekenkast te kopen bij Furnea. Je stalt er eenvoudig al jouw boeken of andere mooie spullen in uit. We sturen al onze meubels verzekerd op. Hierdoor zorgen we ervoor dat die nieuwe open kast compleet en intact bij jou aankomt. Bovendien hebben we grote voorraden, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Vragen? Opmerkingen? Advies nodig? Bel of mail gerust met onze klantenservice. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Jij blij, wij blij! Welke van onze open boekenkasten is straks het pronkstuk in jouw interieur?